Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της West Ham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της West Ham

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στη West Ham μίλησε ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στο Anfield.

Ο Γερμανός αρχικά ρωτήθηκε για τον Luis Diaz:

“ Είναι ένας κορυφαίος παίκτης – ένας πολύ εύκολος παίκτης στην προπόνηση γιατί όλα τα πράγματα που κάνει είναι αρκετά φυσικά γι ‘αυτόν. Δεν χρειάζεται πολλή προπόνηση. ”

“ Φυσικά και πρέπει να δουλέψει σε ένα ή δύο πράγματα που κάνουμε αμυντικά, αλλά είναι πολύ ποδοσφαιρικά έξυπνος, έχει μεγάλη καρδιά και θέλει να παλέψει εξαιρετικά σκληρά για την ομάδα. ”

Για την εμφάνιση:

“ Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν είσαι καλύτερος, χρειάζεσαι γρήγορα πόδια, μεγάλη καρδιά και πάθος και αυτό χρειαζόμασταν για να πάρουμε το αποτέλεσμα. ”

“ Είχαμε πολλά σουτ για να τα τελειώσουμε το ματς, αλλά είχαμε και πολλά μπλοκαρισμένα σουτ. ”

Για το τέλος του αγώνα:

“ Στο τέλος το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, χρειαζόμασταν λίγη τύχη, αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις τόσα παιχνίδια στη σειρά όσα έχουμε εμείς χωρίς λίγη τύχη, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό κερδίζοντας μόνο όταν πετάς. ”

“ Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωση. Θα φύγουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε ξανά την Τρίτη εναντίον της Inter. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Έπρεπε να [ επιστρέψουμε πίσω στην κούρσα του τίτλου]. Δεν μπορείς να κερδίζεις τους αγώνες μόνο όταν πετάς. Έπρεπε να σκάψουμε πολύ βαθιά, αυτό που έκαναν τα παιδιά. ”

“ Είναι απαραίτητο να βγάλουμε κάτι από αυτή τη σεζόν για να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. ”

Για τους Jota και Diaz:

“ Ήταν απαραίτητο [να τους αποκτήσουμε]. Δεν μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε σε αυτό που είχαμε στο παρελθόν. Έχουμε επίσης τον Taki και τον Divock. Έπρεπε να φέρουμε ποιότητα και φρέσκια ενέργεια. Τα αγόρια έχουν κορυφαία ποιότητα. ”

“ Είχαμε έναν χρόνο όταν ο Bobby, ο Mo και ο Sadio έπαιξαν όλα τα παιχνίδια. Αλλά όταν παίζεις Κυριακή – Τετάρτη – Σάββατο – δεν μπορείς να το περάσεις με την ίδια ενδεκάδα. Είναι σημαντικό και είναι η μόνη ευκαιρία που έχουμε να είμαστε επιτυχημένοι. ”

“ Χρειαζόμαστε ενέργεια σε αυτά τα παιχνίδια όπως απόψε. Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι αν δεν είχαμε κάνει αλλαγές την Τετάρτη. Καμία ευκαιρία. ”

Για τη νίκη:

“ Πήραμε μερικά ρίσκα στην τελευταία γραμμή με το παιχνίδι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο καθυστερούσαμε πάντα για τις δεύτερες μπάλες και είχαμε προβλήματα. Πρέπει να κάνουμε μερικά από τα βασικά πράγματα καλύτερα. ”

“ Ξέρουμε ότι χρειαζόμασταν λίγη τύχη σε στιγμές, αλλά παίξαμε επίσης σωστή άμυνα με διαφορετικό τρόπο για να τους αρνηθούμε το γκολ σε 95 λεπτά. ” Τόνισε ο Klopp.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

“ Όλες αυτές οι [αμυντικές] καταστάσεις ήταν σαν να βάζουμε γκολ για μένα. Το πανηγυρίζαμε όταν το παιχνίδι είχε διακοπή. Αν μιλήσουμε ξανά για το παιχνίδι, θα το θεωρήσω ακριβώς σαν να βάλαμε γκολ. ”

“ Αν η οργάνωση κάνει λάθος – αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αμυνθείς. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold πρόσθεσε:

“ Δεν καταλαβαίνω [την κριτική για την άμυνα του]. Αν δεν μπορούσε να αμυνθεί, δεν θα έπαιζε. Έχει βελτιωθεί σε όλα τα πράγματα, αλλά είναι ακόμα τόσο νέος που μπορεί να βελτιωθεί και άλλο. Η άμυνά του δεν είναι πρόβλημα. ”

“ Όταν τον βλέπεις να παίζει, τον βοηθάμε λίγο στην τοποθέτηση του, ώστε να έχει επιρροή με την ποιότητά του στο δεξί του πόδι. Είναι πραγματικά σε αυτή την κατάσταση, είναι συγκεντρωμένος στο να δημιουργεί γκολ. Ξέρει τις επικίνδυνες καταστάσεις και παίζει την μπάλα εκεί. ”

Για το αυριανό ντέρμπι του Manchester:

“ Φυσικά και μας ενδιαφέρει, αλλά δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε. Γι’ αυτό δεν το σκεφτόμαστε ούτε το συζητάμε. Απλώς προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. ”

Για τον Mane που σκόραρε:

“ Ο Sadio έκανε ένα σούπερ παιχνίδι σήμερα – ήταν πολύ δύσκολο να αμυνθεί – αλλά τελικά δεν πήραμε αρκετά από τις φάσεις που είχαμε – βιαστήκαμε. Μπορεί να συμβεί, μπορούμε να το δουλέψουμε, αλλά ακόμα πήραμε τους τρεις βαθμούς. ”

Για το αποτέλεσμα:

“ Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά ξέρω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη νίκη, αισθάνομαι υπέροχα. Η West Ham είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι εκεί που είναι. Ο τρόπος έπαιξαν σήμερα, δεν χρειάζονταν τον Rice. ”

Οι Reds βρήκαν ξανά τον τρόπο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com