Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp, Matip και Mane για τα βραβεία του μήνα

Klopp, Matip και Mane για τα βραβεία του μήνα

Τρεις υποψηφιότητες για τα βραβεία του μήνα στην Premier League έχει η Liverpool, με τους Jürgen Klopp, Joel Matip και Sadio Mane να διεκδικούν τα βραβεία του προπονητή του μήνα, του παίκτη του μήνα και του γκολ του μήνα αντίστοιχα.

Οι Reds μέσα στον Φεβρουάριο πανηγύρισαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Leicester (2-0), Burnley (0-1), Norwich (3-1) και Leeds (6-0) με τον Matip να μην χάνει λεπτό και να βρίσκει δίχτυα στη τελευταία νίκη.

Είναι υποψήφιος για το βραβείο μαζί με τους Che Adams (Southampton), Ryan Fraser (Newcastle United), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Ben Mee (Burnley) και Wilfried Zaha (Crystal Palace).

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Joel με ένα κλικ εδώ.

Ο Γερμανός προπονητής της ομάδας είναι το απόλυτο φαβορί για το βραβείο του μήνα, μετά το 4 στα 4 που έκαναν οι Reds τον Φεβρουάριο και μπορείτε να τον ψηφίσετε με ένα κλικ εδώ.

Επίσης υποψήφιοι είναι και οι Mikel Arteta (Arsenal), Ralph Hasenhuttl (Southampton) και Eddie Howe (Newcastle United).

Τέλος, ο Sadio Mane με το καταπληκτικό γυριστό που σημείωσε κόντρα στη Norwich για την ισοφάριση των Reds θα διεκδικήσει το βραβείο του γκολ του μήνα. Βοηθήστε τον επιθετικό να κερδίσει με ένα κλικ εδώ.

Με καταπληκτικό τρόπο ισοφάρισε κόντρα στη Norwich ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com