Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Minamino»

Klopp: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Minamino»

Τον Takumi Minamino που σκόραρε και τα δύο χθεσινοβραδινά τέρματα της Liverpool αποθέωσε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά την επικράτησης της ομάδας με 2-1 επί της Norwich για το FA Cup.

Ο Klopp δήλωσε για την πρόκριση:

“ Δεν έχουμε πάει σε προημιτελικό [με εμένα]; Είναι καλό! Είναι το δύσκολο παιχνίδι που περιμέναμε. 10 αλλαγές – χρειαζόμασταν χρόνο για να προσαρμοστούμε. Μετά από 15 λεπτά περίπου, ηρεμήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι. ”

Για τον Minamino:

“ Ο Taki ήταν ο προφανής πρωταγωνιστής με τα δύο γκολ, αλλά είχε και κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές. Ήταν γρήγορος και τεχνικά ήταν απίστευτος. Όλα πολύ καλά. Δεν εκπλήσσομαι που έδειξε στο κοινό απόψε. ”

“ Το καλύτερο παιχνίδι του μέχρι στιγμής; Ίσως. Φαινόταν εξαιρετικά ευκρινής και έδειξε όλα τα πράγματα που ξέρει ότι έχει μέσα του. Μια ολοκληρωμένη απόδοση. Ήταν κορυφαίας κατηγορίας. ”

“ Ο Taki ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή με τον κορωνοϊό – χωρίς οπαδούς όταν επέστρεψε, δεν είναι πάντα εύκολο να μπαίνεις και να βγαίνεις από την ομάδα, αλλά ο χαρακτήρας του είναι κορυφαίος. ”

“ Υπήρχε περίπτωση να είχε φύγει ο Taki; Όχι. Δεν το σκεφτήκαμε. Δεν νομίζω ότι το έκανε εκείνος. Άρα όχι. ”

“ Ήταν μια συνεχής απειλή απόψε. Ήταν κινητικός, ήταν γρήγορος, ήταν τεχνικά σε υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ καλά. Δεν εκπλήσσομαι, ξέρω πόσο καλός είναι και απόψε το έδειξε. ”

“ Ήταν πολύ απογοητευμένος [που δεν ήταν στην αποστολή στον τελικό του Carabao Cup]. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Αποφάσισα [να επιλέξω] άλλους παίκτες, αλλά αυτό σημαίνει ότι άλλοι μένουν εκτός. Δεν νομίζω ότι γι’ αυτό έπαιξε καλά απόψε, αυτό δεν είναι θυμός ή τίποτα άλλο. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι η κατάσταση. Οι παίκτες πρέπει απλώς να συνεχίσουν να δουλεύουν. Ένας παίκτης της Liverpool Football Club είναι στην πραγματικότητα στο καλύτερο μέρος που μπορείς να είσαι, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που ίσως δεν έχεις πουθενά αλλού.”

“ Χωρίς αυτόν, δεν θα ήμασταν στον προημιτελικό του FA Cup και δεν θα ήμασταν στον τελικό του Carabao Cup. Ένας σούπερ τύπος. ”

Για τις 10 αλλαγές που έκανε:

“ Έπρεπε να κάνουμε 10 αλλαγές, ήταν μια εξαντλητική βραδιά την Κυριακή – τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. ”

“ Από μια συγκεκριμένη στιγμή ελέγχαμε το παιχνίδι απόψε και παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε. Απλές πάσες για να βρούμε τα κενά και από εκεί δημιουργήσαμε προβλήματα. ”

Για την αλλαγή του Curtis Jones:

“ Βγάλαμε τον Curtis γιατί ένιωσε μια ελαφριά ενόχληση στον μηρό. Δεν είναι κάτι το σοβαρό. ”

“ Δεν θέλαμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο, οπότε αυτός είναι ο λόγος που βάλαμε τον Harvey. ”

“ Ήταν όμως απίστευτος στο πρώτο ημίχρονο. ”

Για τη συνέχεια:

“ Είμαστε σε τέσσερις διοργανώσεις, τρεις έμειναν, λόγω της ποιότητας της ομάδας. Αν μπορούσαμε να το είχαμε κάνει τα τελευταία χρόνια, ίσως να το κάναμε. Δέκα αλλαγές και είχαμε αυτή την ενδεκάδα και έναν πάγκο που μπορεί να έχει αντίκτυπο, αυτό είναι πολύ καλό.”

“ Η West Ham το Σάββατο και η Inter την Τρίτη είναι ένα τρελό πρόγραμμα. Γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα παιδιά χρησιμοποίησαν την ευκαιρία. Είναι πολύ ωραίο που μπόρεσαν να αποδείξουν πόσο καλά είναι. ”

Ο Takumi Minamino ξεχώρισε χθες το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com