Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα προημιτελικά με Minamino πρωταγωνιστή!

Στα προημιτελικά με Minamino πρωταγωνιστή!

Ξεκούραστα στα προημιτελικά του FA Cup οι Reds! Η Liverpool επικράτησε με 2-1 της Norwich στο Anfield και επιστρέφει στα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από το 2015.

Για τους Reds βρήκε δίχτυα ο Takumi Minamino.

Α’ Ημίχρονο: Με δέκα αλλαγές από την Κυριακή και μόνο τον Jordan Henderson να διατηρεί την θέση του ξεκίνησαν κόντρα στη Norwich οι Reds.

Στο 9’ είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στον αγώνα οι Reds με ωραίο πλασέ του Jones που ακούμπησε και το οριζόντιο δοκάρι του Krull. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την δική τους μεγάλη ευκαιρία με τον Pukki στο 15’, ο οποίος αν και βρέθηκε σε καλή εντός περιοχής θέση, δεν μπόρεσε να βρει εστία με την προσπάθεια του.

Με την δεύτερη τους καλή ευκαιρία στο ματς, οι Reds άνοιξαν το σκορ! Ο Τσιμίκας σέντραρε από τα αριστερά, ο Origi πρώτα κοντρόλαρε υπέροχα και έπειτα πάσαρε στον Minamino, για να τελειώσει υποδειγματικά ο Ιάπωνας τη φάση για το 1-0 στο 27’!

Ακριβώς 12 λεπτά αργότερα, η Liverpool διπλασίασε το προβάδισμα της, ξανά με σκόρερ τον Taki Minamino! Ο Τσιμίκας εκτέλεσε το κόρνερ από την αριστερή πλευρά, ο Zimmermann προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι, για να καταλήξει όμως η μπάλα στον Ιάπωνα, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα για το 2-0!

Την στιγμή της για να μειώσει είχε η Norwich στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ωστόσο ο Rashica είδε το καλό εκτός περιοχής σουτ του να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε η επανάληψη για την Liverpool, αφού ο Harvey Elliott αντικατέστησε τον Curtis Jones.

Ευκαιρία με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος είχαν τα Καναρίνια, με το σουτ του Sargent να μην απειλεί όμως ουσιαστικά τον Alisson.

Μια ανάσα από το τρίτο γκολ έφτασε το σύνολο του Klopp ακριβώς στο 50’, όταν ο Oxlade-Chamberlain έκανε ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής που σταμάτησε στο δοκάρι του Krull.

Πέναλτι θα έπρεπε να είχαν κερδίσει οι Reds στο 54ο λεπτό, όταν ο Ben Gibson σταμάτησε με το χέρι του σουτ του Jota, με τον Atkinson να μην υποδεικνύει όμως την παράβαση. 

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Morton, αντί του Jordan Henderson. 

Η Norwich δοκίμασε να βγει μπροστά και στο 62’, όμως και πάλι η τελική της προσπάθεια με κεφαλιά του Sargent δεν βρήκε εστία.

Ακόμη μια ευκαιρία έχασαν οι Reds για το 3-0, όταν ο Elliott σέντραρε ωραία για τον Jota, όμως η κεφαλιά του Πορτογάλου έφυγε ψηλά.

Η Norwich συνέχισε να ψάχνει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο ματς και εν τέλει το βρήκε στο 77’ με πολύ καλό εκτός περιοχής σουτ του Rupp, ο οποίος μάλιστα αμέσως μετά παραχώρησε την θέση του στον Mclean. 

Σε δύο αλλαγές προχώρησε στο 84ο λεπτό ο Jürgen Klopp, αντικαθιστώντας τους Jota και Origi με τους Mane και Diaz. Αμέσως μετά την είσοδο τους στο γήπεδο, έχασε μεγάλη ευκαιρία η Norwich για να ισοφαρίσει με τον Rowe, ο οποίος είδε τον Alisson να σταματά το καλό αριστερό σουτ του.

Το τρίτο γκολ για την Liverpool δεν ήρθε ούτε στο 87’, όταν ο Luis Diaz έκανε καλή κίνηση και προσποίηση, όμως στη συνέχεια πλάσαρε ελάχιστα άουτ, ενώ ο Krull ήταν εκείνος που σταμάτησε το αδύναμο πλασέ του στο 93’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Milner, Gomez, Konate, Τσιμίκας Henderson (Morton 60′), Oxlade-Chamberlain, Jones (Elliott 46′), Minamino, Jota (Diaz 84′), Origi (Mane 84′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Kelleher, Matip, Robertson, Bradley

Norwich: Krul, Byram, Zimmermann, Gibson, Γιαννούλης, Normann (Gilmour 60′), Rupp, Lees-Melou, Placheta (Sargent 46′), Rashica (Rowe 60′), Pukki (Dowell 60′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στη West Ham στο Anfield.

Πρωταγωνιστής ο Takumi Minamino για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com