Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»

Klopp: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»

Απόλυτα συγκεντρωμένη πρέπει να είναι απόψε η Liverpool, ώστε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του FA Cup, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp στο match programme του αγώνα εναντίον της Norwich.

Ο Γερμανός αρχικά αναφέρθηκε στον κόσμο της Liverpool:

“ Η πλευρά της Liverpool στο Wembley… ουάου! Και εννοώ ουάου! Η ατμόσφαιρα ήταν από αυτές που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Και ήταν σταθερό. Ήταν μαζί μας για κάθε δευτερόλεπτο. Και μετά… ήταν σαν ένα πάρτι. ”

“ Επιστρέφοντας απόψε, δεν ξέρω ποια ομάδα θα επιλέξουμε, αλλά ξέρω ότι προσεγγίζουμε το παιχνίδι με το μόνο κίνητρο να κερδίσουμε και να περάσουμε. Η Norwich θα έχει τον ίδιο στόχο. Άρα είναι ένα σωστό παιχνίδι. ”

“ Κάτω από τα φώτα στο Anfield. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει ακόμα καλός παράγοντας για τους οπαδούς λόγω της Κυριακής. Αυτό είναι ωραίο. Δεν το αποθαρρύνω. ”

Για τον αγώνα με τα Καναρίνια:

“ Θέλω ως ομάδα να είμαστε εντελώς συγκεντρωμένοι απόψε και τίποτα άλλο. Το τρόπαιο που κερδίσαμε δεν θα έχει σημασία. Τα τρόπαια που μπορούμε να κερδίσουμε είναι άσχετα αυτή τη στιγμή. Το μόνο πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί απόψε είναι η πρόοδος στο FA Cup. ”

“ Ας το κάνουμε λοιπόν. Ας έχουμε το δικαίωμα να πάμε, απόψε, σε αυτό το παιχνίδι. Ας κάνουμε την εμφάνιση και την ατμόσφαιρα ξεχωριστή. Πραγματικά ιδιαίτερη. Μπορούμε αν το βάλουμε στο μυαλό μας. ”

Για νέο τρόπαιο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com