Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Norwich (preview)

Liverpool – Norwich (preview)

Πέμπτος γύρος του FA Cup με την Liverpool να υποδέχεται στο Anfield την Norwich το βράδυ της Τετάρτης στις 22:15 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά και την Κυριακάτικη κατάκτηση του Carabao Cup και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, φτάνοντας μια ανάσα από το Wembley.

Αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας θα δούμε και μάλιστα αρκετές. Ο Alisson θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, οι Joe Gomez και Konate θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Τσιμίκα στα αριστερά και κατά πάσα πιθανότητα τον Conor Bradley στα δεξιά.

Για τον χώρο του κέντρου προβάδισμα έχουν οι Milner, Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones και Harvey Elliott, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Taki Minamino και Divock Origi στην αρχική ενδεκάδα.

Εκτός θα παραμείνουν οι Thiago Alcantara και Bobby Firmino, με τους Reds να μην έχουν όμως κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και πριν από 10 ημέρες, ξανά στο Anfield, με τους Reds να επικρατούν 3-1 με ανατροπή και όλα τα τέρματα να σημειώνονται στην επανάληψη.

Η Norwich την Παρασκευή ηττήθηκε και από την Southampton με σκορ 2-0, με τον πρωταρχικό της στόχο να είναι η παραμονή στην κατηγορία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup.

Ορισμένες αλλαγές θα δούμε και από την πλευρά του Dean Smith, όχι όμως όσες θα επιλέξει να κάνει και ο Jürgen Klopp.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Martin Atkinson.

Κόντρα στη Norwich οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com