Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την κατάκτηση του Carabao Cup

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την κατάκτηση του Carabao Cup

Αρκετά ενθουσιασμένος και εμφανώς χαρούμενος εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση του Carabao Cup στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Chelsea.

Ήταν η ένατη κατάκτηση για την Liverpool και η πρώτη για τον Γερμανό τεχνικό, στον δεύτερο τελικό του στη διοργάνωση.

Ο Klopp φυσικά αναφέρθηκε στον Kelleher:

“ Ακόμη και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να υπάρχει χώρος για κάποιο συναίσθημα. Ο Caoimhin Kelleher είναι ένα νεαρό αγόρι, παίζει σε όλους τους αγώνες, τι κάνω; Είμαι δύο πράγματα, ένας επαγγελματίας προπονητής και ένας άνθρωπος και ο άνθρωπος κέρδισε. Το αξίζει. ”

“ Στο προπονητικό κέντρο έχουμε έναν τοίχο στον οποίο είναι όλοι οι τερματοφύλακες που κέρδισαν κάτι και ο Caomh μπορεί να βρεθεί εκεί – έτσι θα έπρεπε να είναι – απολύτως υπέροχος. ”

“ Ο Alisson Becker είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο για μένα. Αλλά αν είμαι 100% ειλικρινής, ο Kelleher είναι ο καλύτερος Νο. 2 στον κόσμο για το πώς παίζουμε. ”

“ Δεν ξέρω πότε είδα τον Caoimhin για πρώτη φορά, αλλά ήταν αγόρι και τώρα είναι άντρας σήμερα. Η εξέλιξη του είναι κορυφαία. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Είναι κορυφαίος Νο. 2 και απλά πρέπει να είναι έτοιμος όταν τον καλούν. Και το παιχνίδι που έπαιξε σήμερα ήταν κορυφαίας κατηγορίας. Έκανε 2 απίστευτες αποκρούσεις. ”

“ Η απόφαση να τον ξεκινήσω ήταν απολύτως σωστή. Στο πέναλτι έδειξε τις ικανότητές του με τα τελειώματα. Είναι πραγματικά ικανός. ”

Για την κατάκτηση του τροπαίου: 

“ Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος γιορτάζει κάτι τέτοιο. Η Chelsea είναι απίστευτα δυνατή, ταιριάξαμε μεταξύ μας. Αυτή είναι η αρχή, δεν είμαστε ανόητοι. Πρέπει να έχουμε τύχη – είχαμε τύχη, θα μπορούσε να ήταν 5 -5. ”

“ Είμαι καλά τώρα, αλλά θα ήμουν καλά με 90 λεπτά και 1-0 για τη Liverpool και πάμε σπίτι. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος σε σκοτεινούς καιρούς γιορτάζει κάτι τέτοιο. ”

“ Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Παίζουμε ξανά την Τετάρτη, κάτι που δεν μπορώ να το πιστέψω τώρα. Θα το δοκιμάσουμε. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και ο κόσμος θα φωνάζει πολύ, λόγω του αποψινού. ”

Για τα πέναλτι:

“ Ήταν η πιο θεαματική διαδικασία που είδα ποτέ. Το ταξίδι ήταν υπέροχο και αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο. ”

Για το ακυρωθέν γκολ του Matip:

“ Δεν έχω δει ξανά το γκολ του Matip. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Το VAR δεν είναι το αγαπημένο μου θέμα. Ήταν δύσκολο να το καταλάβω. ”

Για τον τελικό:

“ Ήμασταν εδώ το 2016 και χάσαμε. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει στο δεύτερο ημίχρονο τότε, αλλά δεν το κάναμε. Αυτή είναι η ζωή. Δεν είχε σημασία πώς κερδίσαμε σήμερα, απλά έπρεπε να το κερδίσουμε. Έχουμε εμπειρία και αυτό είναι τεράστιο. Η Chelsea ξεκίνησε καλύτερα αλλά μπήκαμε στο παιχνίδι. ”

“ Αυτή είναι η 9η φορά για αυτόν τον σύλλογο και οι οπαδοί είναι τόσο χαρούμενοι. Ήταν ωραίο να γιορτάζω μαζί τους σήμερα μετά από τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. ”

Το σήκωσε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com