Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Μακάρι να είχα την ποιότητα του Joel!»

van Dijk: «Μακάρι να είχα την ποιότητα του Joel!»

Δηλώσεις στο site της ομάδας έκανε ο Virgil van Dijk μετά το 6-0 επί της Leeds, αποθεώνοντας τον Joel Matip για το υπέροχο γκολ που σκόραρε, καθώς και τον Mo Salah που κάνει συνεχώς τη διαφορά.

Ο Virgil για τον Joel Matip ανέφερε:

“ Η ποιότητα είναι ένα μεγάλο προσόν του – μακάρι να είχα αυτή την ποιότητα! Απλώς μπορεί να πάει χωρίς καθόλου φόβο (στην επίθεση) και να ελπίζει λίγο για το καλύτερο! Έχει αυτή την ποιότητα. ”

“ Είναι μια μεγάλη δύναμή του και προφανώς είναι χρήσιμο γιατί παρασύρει άλλους παίκτες από τη θέση τους και σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) προφανώς ο χώρος ήταν εκεί για να κάνει αυτή τη διαδρομή και να τελειώσει τη φάση. ”

“ Του είπα ήδη πριν από το παιχνίδι, ένιωσα ότι έρχεται επειδή είχε μια ασίστ για τον Diogo και είπα, «Ένα γκολ ακολουθεί!» οπότε είμαι προφανώς πολύ χαρούμενος για εκείνον. ”

“ Ψυχικά είναι σε καλό σημείο. Νομίζω ότι οι τέσσερις από εμάς, γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον Joe, ο οποίος προφανώς δεν ήταν καν στην αποστολή αυτή τη στιγμή, αλλά τέσσερις από εμάς κρατάμε ο ένας τον άλλον όσο πια δυνατά μπορούμε. ”

“ Τους χρειαζόμαστε όλους και προφανώς είναι πολύ καλό να βλέπουμε ότι είναι σε φόρμα, παίζει σε υψηλό επίπεδο και είτε παίζω μαζί του, είτε ο Ibou, είτε ο Joe, είναι πάντα καλό να είμαστε εκεί έξω μαζί και να δουλεύουμε σκληρά. ”

Για τον Mo Salah πρόσθεσε:

“ Κυνηγάει τα ρεκόρ, αλλά ξέρει ότι πρώτα από όλα θέλουμε να πετύχουμε καλά πράγματα κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Έχει μεγάλο ρόλο να παίξει σε αυτό με τους στόχους του, αλλά και με την άμυνά του, με την δουλειά του και με τα υπόλοιπα. ” Δήλωσε ο van Dijk.

“ Προφανώς σκόραρε δύο γκολ ξανά, ο Sadio ξανά δύο γκολ, έτσι ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι για αυτούς. Κάτι που πρέπει να χτίσουμε πάνω και να ελπίζουμε να τα (τα θετικά) πάρουμε μαζί μας στον τελικό του κυπέλλου. ”

Ανεβαίνει συνεχώς ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com