Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τελικό και την επιστροφή στο Wembley

Ο Klopp για τον τελικό και την επιστροφή στο Wembley

Για τον μεγάλο Κυριακάτικο τελικό εναντίον της Chelsea για το Carabao Cup και την επιστροφή της ομάδας στο Wembley μίλησε ο Jürgen Klopp στην ιστοσελίδα των Reds.

Ο Γερμανός για την προοπτική κατάκτησης του τίτλου είπε:

“ Εάν – ένα μεγάλο αν – κερδίσουμε την διοργάνωση, τότε είναι πραγματικά ένας τίτλος για ολόκληρο τον σύλλογο και ειδικά για την Ακαδημία επίσης επειδή χρησιμοποιήσαμε παίκτες από την U18, χρησιμοποιήσαμε προφανώς παίκτες από την U23. ”

“ Είναι όλοι πολύ καλοί και γι’ αυτό τους χρησιμοποιήσαμε, αλλά μερικά από αυτά τα παιδιά προφανώς έκαναν σωστή εντύπωση, όπως ο Tyler [Morton], για παράδειγμα, όπως ο Kaide [Gordon], για παράδειγμα, όπως ο Conor [Bradley], για παράδειγμα – να μην ξεχάσω κάποιον. ”

“ Είναι ένας πολύ σημαντική διοργάνωση και νομίζω ότι την χρησιμοποιήσαμε σωστά, αλλά το ότι αλλάξαμε τόσο πολύ δεν οφείλεται στον ανταγωνισμό, είναι μόνο λόγω του πλήθους των παιχνιδιών που έχουμε. Γι’ αυτό ήταν δύσκολο να περάσουμε. ”

“ Θα σήμαινε τα πάντα [η κατάκτηση]. Είναι πραγματικά μεγάλο. Μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν μας ενδιέφερε η διοργάνωση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια και δεν ήταν ποτέ αλήθεια. Αυτό το κάνει ακόμα πιο γλυκό που φτάσαμε τώρα [στον τελικό]. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Μπορούσατε να δείτε αφού κερδίσαμε στα ημιτελικά, τα αποδυτήρια πραγματικά βούιζαν. Είναι μεγάλο. Μπορούμε να παίξουμε έναν τελικό μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, το οποίο είναι επίσης υπέροχο, οπότε ναι, είμαι πραγματικά ανυπομονώ. ”

Για τον κόσμο της Liverpool:

“ Είναι εξαιρετικοί, μας βοήθησαν σε κάθε κατάσταση κατά τη διάρκεια της σεζόν, την περασμένη σεζόν, ειδικά όταν δεν ήταν εδώ, αλλά επέστρεψαν στη συνέχεια. ”

“ Ξέρουμε ακριβώς πώς θα μας βοηθήσουν και ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε και τη δουλειά μας, οπότε αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο στη στιγμή στον σύλλογο: ότι όλοι νιώθουμε πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά συνδεδεμένοι και αυτό σημαίνει ότι όλοι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. ”

“ Ξέρουμε ότι το κάνουμε για τον κόσμο, αλλά το κάνουμε και για εμάς και ο κόσμος κάνει ακριβώς το ίδιο, το κάνει για τον εαυτό του αλλά και για εμάς. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να παίξουμε σε επίπεδο παγκόσμιας κλάσης στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο. ”

Για το Wembley που θα είναι κατάμεστο:

“ Μπορούμε να παίξουμε έναν τελικό μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, κάτι που είναι εξαιρετικό. Ποτέ δεν συνήθισα τα άδεια γήπεδα, οπότε η διαφορά δεν θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.”

“ Όταν έχεις τέτοια πράγματα μπροστά σου, θέλεις να έχεις και τους ανθρώπους σου γύρω σου. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που έχουμε μια τέτοια στιγμή. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. ”

Η Liverpool επιστρέφει στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com