Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το παλεύει για Chelsea ο Jota, οριστικά εκτός ο Firmino

Το παλεύει για Chelsea ο Jota, οριστικά εκτός ο Firmino

Τον δικό του αγώνα με τον χρόνο δίνει ο Diogo Jota, προκειμένου να καταφέρει να είναι έτοιμος στον Κυριακάτικο τελικό του Carabao Cup κόντρα στην Chelsea, ενώ οριστικά εκτός έχει τεθεί ο Bobby Firmino.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης χθες, Τετάρτη και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να είναι στην Κόκκινη αποστολή για τον μεγάλο τελικό του Wembley, αν και πολύ δύσκολα θα τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού από τον Jürgen Klopp.

Στη Liverpool υπήρχαν αρχικά φόβοι για σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο του Jota, ωστόσο ο παίκτης ανταποκρίθηκε καλά στη θεραπεία και θα βρεθεί στην αποστολή των Reds, αν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή και το Σάββατο, πριν δηλαδή η ομάδα αναχωρήσει για το Λονδίνο.

Εντελώς διαφορετικά είναι όμως τα πράγματα για τον Bobby Firmino, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στον προσαγωγό του, όπως έδειξαν οι τελευταίες εξετάσεις.

Ο Bobby τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο στην αναμέτρηση με την Inter και έχει τεθεί δεδομένα εκτός από τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στους Μπλε.

Θεωρείται μάλιστα δύσκολα να προλάβει και τους δύο επόμενους αγώνες κόντρα σε Norwich για το FA Cup και West Ham για την Premier League.

Η Κόκκινη επιθετική τριάδα του Wembley θα αποτελείται ξανά από τους Mo Salah, Sadio Mane και Luis Diaz.

Εκτός ο Bobby Firmino από τον τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com