Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθάρισε εύκολα τη Leeds και μείωσε στους 3 από την κορυφή!

Καθάρισε εύκολα τη Leeds και μείωσε στους 3 από την κορυφή!

O Salah έδωσε την ασίστ στο γκολ του Matip.

Φουλ και για το πρωτάθλημα οι Reds! Η Liverpool κέρδισε εύκολα με σκορ 6-0 της Leeds και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόσταση της από την κορυφή!

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Salah, Matip, Mane και van Dijk.

Α’ Ημίχρονο: Με πέντε αλλαγές σε σχέση με τον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Norwich και τον Curtis Jones να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Leeds.

Με δύο ευκαιρίες του Luis Diaz ξεκίνησε η αναμέτρηση στο 3ο και στο 4ο λεπτό, με το πρώτο σουτ να μπλοκάρεται εύκολα από τον Meslier και το δεύτερο να μην καταλήγει στα δίχτυα επειδή κόντραρε στον Mane.

Το 1-0 δεν άργησε να έρθει για την Liverpool, αφού οι Reds κέρδισαν πέναλτι στο 14’ για χέρι του Dallas σε σέντρα του Robertson, με τον Mo Salah να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει με άνεση το 1-0!

Ο Luis Diaz έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει το κόκκινο προβάδισμα στο 23’, ενώ τελική πάνω στον Meslier είχε και ο Curtis Jones ελάχιστα λεπτά αργότερα.

Το 2-0 ήρθε ακριβώς στο 31ο λεπτό της συνάντησης, με τους Mo Salah και Joel Matip να παίζουν το 1-2, με τον δεύτερο να βγαίνει σε θέση βολής και μα τελειώνει τη φάση υποδειγματικά για το 2-0!

Ακριβώς 4 λεπτά αργότερα, η ομάδα του Klopp κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι για τράβηγμα του Ayling στον Mane, με τον Mo Salah να αναλαμβάνει ξανά την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα ξανά στην αριστερή γωνία του Meslier, γράφοντας το 3-0 για τους Reds.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Liverpool να χάνει δύο καλές ευκαιρίες, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ 4-0! Αρχικά με τον Fabinho στο 42’, ο οποίος αν και πλάσαρε από καλή εντός περιοχής θέση δεν βρήκε εστία και στη συνέχεια με τον Salah που βρέθηκε σε τετ α τετ και προτίμησε να σκοράρει με σκάψιμο, το οποίο όμως δεν είχε αρκετή δύναμη, με αποτέλεσμα να καταφέρει να απομακρύνει ο Firpo.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη οι Reds κατέβασαν ρυθμούς, όπως άλλωστε είναι λογικό και είχαν την πρώτη τους τελική στο 60’ με πλασέ του Mo Salah που κατέληξε στην αγκαλιά του Meslier.

Στο 62’ ο Αιγύπτιος δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ την τελική πάσα του Jones, αστοχώντας σε πλασέ από καλή εντός περιοχής θέσης. 

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να γίνονται απειλητικοί μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και είχαν δύο τελικές στο 65’ και στο 66’ με τους Forshaw και Raphinha, χωρίς όμως να απειληθεί ουσιαστικά ο Alisson.

Στο 68’ πέρασε στο παιχνίδι ο Henderson αντί του Thiago, με τον Jones να έχει τελική πάνω στον Meslier ορισμένες στιγμές αργότερα. Ο Dallas απάντησε στην τελευταία Κόκκινη ευκαιρία με χαμένη δική του στο 70ο λεπτό, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη της Leeds. 

Νέα μεγάλη ευκαιρία είχε ο Jones και στο 75’, όμως αυτή τη φορά ο Meslier σταμάτησε το πλασέ του λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Curtis παραχώρησε τη θέση του στον James Milner. 

Ακριβώς στο 80ο λεπτό, οι Reds βρήκαν και τέταρτο γκολ! Ο Salah τροφοδότησε υπέροχα τον Henderson και εκείνος με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Mane, για να σκοράρει εκείνος με δεξί πλασέ για το 4-0! 

Ακριβώς δέκα λεπτά μετά το 4-0, ήρθε και το 5-0 για την Liverpool, ξανά με τον Sadio Mane, ο οποίος έλαβε την μπάλα μετά από απόκρουση του Meslier σε σουτ του Origi και έγραψε το 5-0 προ κενής εστίας. 

Τα γκολ δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού η ομαδάρα του Klopp σκόραρε και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για το 6-0! Ο Robertson εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, με τον Virgil van Dijk να παίρνει την κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 6-0!

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Jones (Milner 76′), Thiago (Henderson 67′), Salah, Diaz (Origi 84′), Mane

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Konate, Τσιμίκας, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Minamino

Leeds: Meslier, Dallas, Ayling, Struijk, Firpo, Forshaw, Klich, Raphinha, Rodrigo, Harrison, James

Για τους Reds ακολουθεί ο Κυριακάτικος τελικός  του Carabao Cup κόντρα στην Chelsea

Ο Mo Salah έκανε ξανά τη διαφορά για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com