Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Leeds, Jota και Firmino

Ο Klopp για Leeds, Jota και Firmino

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Leeds στο Anfield.

Ο τεχνικός των Reds μίλησε για τη νίκη της Tottenham στο Etihad:

“ Ήμουν στο δρόμο για το σπίτι όταν ήταν 2-1 για τους Spurs. Όταν έφτασα στο σπίτι δεν το παρακολούθησα καθώς ήμουν σίγουρος ότι θα ισοφαρίσουν. Τότε ο οδηγός ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Όταν είπε 3-2, σκέφτηκα Η City είχε κερδίσει. ”

“ Τίποτα δεν έχει αλλάξει, πραγματικά. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας. Περιμένουμε ότι [η City θα κερδίσει τα παιχνίδια της]. Τους αντιμετωπίζουμε μία φορά, αυτό είναι ένα που σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε. ”

“ Δεν μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα σε ένα μόνο παιχνίδι, απλώς προσπαθούμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι της Premier League. Είδαμε όλα τα πρόσωπα της Leeds την Κυριακή – είναι πολύ γενναία ομάδα και πολύ συναρπαστική επιθετικά. ”

Για τη Leeds:

“ Αν δεν είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, θα μας φάνε. Οι παίκτες της Leeds μαρκάρουν σε όλο το γήπεδο. Προηγείται σε 3 καθοριστικά τρέχοντα στατιστικά της Premier League. ”

“ Πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτά τα τρεξίματα, γιατί δεν τα παρατάνε ποτέ. Είχαν κάποια θεαματικά αποτελέσματα και προς τις δύο κατευθύνσεις. ”

“ Τους έλειψαν μερικοί πολύ καθοριστικοί παίκτες για αυτούς. Bamford, Phillips, Cooper – είναι η σπονδυλική τους στήλη και ξέρω πώς αυτό μπορεί να βλάψει μια ομάδα. Αλλά περιμένω την ίδια στάση. Ξέρω ότι η Leeds θα τα δώσει όλα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Είχαν μια δύσκολη περίοδο τον Δεκέμβριο, αλλά αυτό έχει τελειώσει τώρα. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ πιο σφιχτά. Το παιχνίδι με τη Villa ήταν θεαματικό. Με την United ισοφάρισαν σε 2-2 μετά το ημίχρονο – είναι πραγματικά δύσκολο. ”

“ Ελπίζω ότι εμείς, ως μονάδα με τους υποστηρικτές μας, είναι δύσκολο να ηττηθούμε. Εάν είμαστε μια μονάδα, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε πραγματικά σε αυτό για να δώσουμε τα πάντα. Εάν δεν είμαστε έτοιμοι για έναν αγώνα, θα υποφέρουμε. ”

Για τους Jota και Firmino:

“ Καμία πιθανότητα για κανέναν από τους δύο. Την Κυριακή θα δούμε. Θα είναι πιο εύκολο για μένα να πω όχι τώρα, αλλά πιέζουν. Δεν είναι στο γήπεδο για προπόνηση, κάτι που δεν είναι καλό σημάδι. Θα πάρουμε απόφαση στο τέλος της εβδομάδας. ”

“ Θα ήθελα να έχω τους Jota και Firmino διαθέσιμους, αλλά αυτό δεν θα συμβεί για αύριο. Δεν σκέφτομαι τα παιχνίδια και όταν έρθουν, απλά προετοιμαζόμαστε για αυτά. ”

Για το απαραίτητο rotation:

“ Δεν με κάνει να έχω 2/3 παιχνίδια στο μυαλό μου. Δοκιμάζουμε τα πάντα για αυτό το παιχνίδι – αυτό κάναμε απέναντι στη Norwich. Δεν κάναμε αλλαγές στη Norwich για τη Leeds ή για τον τελικό, έπρεπε να ξεκουραστούν μερικοί παίκτες. Ακριβώς πώς το κάνουμε τώρα. ”

Για τον Joe Gomez:

“ Είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία. Αν ήμουν ο Joe, ξέρω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Όλοι αγαπούν τον Joey. Η ποιότητα που έχει – είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτόν. ”

“ Δεν είναι η θέση που αγαπά περισσότερο [δεξί μπακ]. Είπα στα παιδιά χθες – ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις είναι εξαιρετικός. Στα τελευταία 2 παιχνίδια, οι αλλαγές που κάναμε ήταν τεράστιες με την επιρροή τους. Έτσι πρέπει να είναι. ”

Χωρίς Jota και Firmino αύριο το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com