Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Leeds (preview)

Liverpool – Leeds (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Leeds στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την Premier League σε εξ’ αναβολής αγώνα.

Οι Reds μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες στην Premier League και θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους, καθώς και να μειώσουν στους 3 μόλις πόντους την απόσταση τους από την Manchester City, η οποία ηττήθηκε το Σάββατο από την Tottenham.

Η Liverpool το Σάββατο κέρδισε 3-1 την Norwich με ανατροπή στο Anfield, αποδεικνύοντας πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Jürgen Klopp δεν θα έχει ξανά στη διάθεση του, τους Bobby Firmino και Diogo Jota, όμως δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Στον Σαββατιάτικο αγώνα πήραν ανάσες οι Robertson και Alexander-Arnold και θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα με την Leeds, αντικαθιστώντας τους Τσιμίκα και Gomez.

Στην μεσαία γραμμή θα δούμε τον Fabinho να ξεκινά, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Harvey Elliott, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Norwich.

Η επιθετική τριάδα δεν θα αλλάξει και θα αποτελείται ξανά από τους Salah, Mane και Diaz.

Η Leeds του Marcelo Bielsa προέρχεται από ήττα με 2-4 από την Manchester United την Κυριακή και δεν έχει νικήσει εδώ και έναν μήνα στην Premier League.

Δεν διανύει μια καλή σεζόν με μόλις δύο νίκες στα 11 τελευταία της παιχνίδια και βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, μετά από 25 αγώνες.

Θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κατηγορία για τρίτη σερί σεζόν και για να το καταφέρει θα πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Εκτός θα παραμείνουν οι Bamford και Phillips με προβλήματα τραυματισμών.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Η Liverpool υποδέχεται την Leeds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com