Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp μετά το ματς με την Norwich

Η συνέντευξη τύπου του Klopp μετά το ματς με την Norwich

Για την νίκη επί της Norwich αλλά και τους τραυματισμούς των Jota – Firmino μίλησε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα ο Jurgen Klopp. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Liverpool είπε:

Για την εκτίμησή του για το παιχνίδι και ένα «περίπλοκο απόγευμα» σύμφωνα με τα λεγόμενά του…

Ναι, αλλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με αυτό. Ήταν ήδη περίπλοκο. Μπορείτε να δείτε, απλώς ως παράδειγμα, κάνεις μια ανάλυση ενός αντιπάλου και φυσικά χρησιμοποιείς επίσης το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε και μερικά άλλα παιχνίδια, και βλέπεις κάποια πράγματα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αντιλαμβάνεσε ανέλυσαν και το δικό σου παιχνίδι και το άλλαξαν εντελώς το δικό τους. Τότε πρέπει να βρεις άλλους τρόπους, έτσι είναι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολύ νωρίς στο παιχνίδι με δύο τεράστιες ευκαιρίες από τον Κώστα και η άλλη ήταν η κεφαλιά του Virgil όταν σκόραρε και σκέφτηκα ότι υπήρχαν δύο παίκτες από εμάς που θα μπορούσαν να το είχαν τελειώσει, δεν ξέρω γιατί δεν το κάναμε.

Τότε, αφού δεν σκοράρεις, βρίσκουν λίγο καλύτερα πατήματα στο παιχνίδι. Ήταν πραγματικά πάντα καλοί, για να είμαι ειλικρινής. Είναι μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Dean προφανώς κάνει απίστευτη δουλειά – πολύ ταλαντούχος, πολύ γενναίος, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και όλα αυτά τα πράγματα, στην κατάσταση που βρίσκονται, είναι πολύ καλά. Αλλά στο ημίχρονο, δεν ήταν ότι είπαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε αυτό, αυτό και αυτό. Στην πραγματικότητα, δείξαμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού όπου παίζαμε ακριβώς όπως θα έπρεπε να παίζαμε όλη την ώρα. Απλώς έπρεπε να το κάνουμε πιο συχνά. Το προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο προφανώς, αλλά μετά δεχθήκαμε αυτό το γκολ και είδατε αμέσως λίγα λεπτά μετά, ότι ήταν λίγο ταραχώδες, η ατμόσφαιρα ήταν ταραχώδης, όλοι ήταν λίγο νευρικοί.

Θεωρήσαμε ότι ήταν λογικό να κάνουμε αυτή την αλλαγή από νωρίς μόνο και μόνο για να ηρεμήσουμε ξανά. Το κάναμε, προφανώς, με τον Thiago και με την αλλαγή συστήματος σε 4-4-2. Μετά, ούτως ή άλλως, πρέπει να τελειώσεις τις καταστάσεις. Το πρώτο γκολ προφανώς δεν ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχαμε στο παιχνίδι, ο Sadio το πέτυχε με ένα απίστευτο τελείωμα. Και τα άλλα γκολ ήταν πολύ όμορφα επίσης. Ναι, ήταν περίπλοκο, κανένα πρόβλημα με αυτό. Είναι Premier League, μπορείτε να δείτε τι είδους ποιότητα έχουν όλες οι ομάδες. Αλλά αυτό το κάνει τόσο ξεχωριστό όταν τα κερδίζεις ούτως ή άλλως.

Για το τι θα κάνει το γκολ για την Diaz…

Είδαμε τώρα δύο παιχνίδια όταν ο Luis έπαιξε – μπήκε ή ξεκίνησε – όπου ήταν απολύτως απίστευτος. Σήμερα ήταν σκληρή δουλειά και για αυτόν, ήταν μια δύσκολη, μια δύσκολη συνάντηση. Οπότε, η παραμονή στο γήπεδο, η παραμονή στο παιχνίδι δείχνει την πραγματική ποιότητα γιατί αλλάξαμε σύστημα και φέραμε τον Luis στο κέντρο και τον Sadio στη φυσική του θέση. Ο Sadio σκόραρε ούτως ή άλλως στο κέντρο αλλά ο Luis κάνει αυτή την υπέροχη κίνηση και στο κέντρο. Είναι καλό, είναι απλώς ένα εξαιρετικό ταλέντο, ένας πραγματικά πολύ καλός παίκτης. Νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος απόψε. Θα έπρεπε να είναι.

Για το πόσο απολαμβάνει τις διαφορετικές προκλήσεις που παρουσιάζει ο ρυθμός τόσων αγώνων και τι μπορεί να επιτευχθεί αυτή τη σεζόν…

Το απολαμβάνουμε. Δεν είναι όλα αυτά, τα ταξίδια και το ταξίδι πίσω την Πέμπτη και το παιχνίδι το Σάββατο, τέτοια πράγματα, είναι δύσκολο να τα απολαύσεις. Αλλά προφανώς την κατάσταση, την απολαμβάνουμε πολύ, τη βλέπουμε ως ευκαιρία. Δεν το είχαμε ποτέ πριν, ότι είμαστε και στις τέσσερις διοργανώσεις. Αυτό είναι απολύτως απίστευτο και το απολαμβάνουμε πραγματικά. Και μακάρι να συνεχιστεί γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παίξουμε πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Αυτό είναι που αγαπάμε περισσότερο. Αλλά δεν είναι εύκολο για τα παιδιά και γι’ αυτό ακριβώς αλλάξαμε σήμερα επτά παίκτες, γιατί περιμένω από τα παιδιά να ακούσουν όταν τους λέω ότι το επόμενο παιχνίδι που θα παίξουμε είναι απολύτως το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε παίξει ποτέ. Τέλος πάντων, το μόνο που παίζουμε τη παρούσα φάση. Αλλά δεν είναι εύκολο και σήμερα θέλαμε να βοηθήσουμε με επτά αλλαγές, που απλά φέρνουμε φρέσκα πόδια και από εκεί πηγαίνουμε. Νομίζω ότι μπορούσαμε να είχαμε φέρει το παιχνίδι στη σωστή κατεύθυνση νωρίς, αλλά δεν το κάναμε και μετά έγινε πολύ σκληρό σε στιγμές. Αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και τώρα αυτό είναι απολύτως υπέροχο.

Για το αγαπημένο του από τα 150 γκολ του Salah στη Λίβερπουλ…

Α, για να είμαι ειλικρινής, το σημερινό είναι έξυπνο. Θυμάμαι το γκολ με την Chelsea όταν ήταν στο πλάι και εκείνον τον κεραυνό στη μακρινή γωνία. Μερικοί από αυτά που ντριπλάρει – με City και Watford. Το γκολ με τη United μου άρεσε πολύ, το 2-0, η πάσα του Ali επίσης. Στο Champions League, ένα και στη City – όχι επειδή είναι City, αλλά ήταν πολύ, πολύ ιδιαίτερο. Μάλλον δεν μπορώ να θυμηθώ και τα 150, αλλά μπορώ να θυμηθώ πολλά και υπήρξαν μερικά καλά γκολ. Το πρώτο νομίζω ήταν στη Watford, αυτό ήταν το πιο εύκολο γκολ που ίσως πέτυχε από τότε που ήταν εδώ. Αν ο Luis χρησιμοποιήσει το πρώτο γκολ για ένα παρόμοιο ταξίδι, θα ήταν ωραίο! Κανείς δεν περίμενε ότι εκείνη την ημέρα που σκόραρε στη Watford θα μπορούσε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να σκοράρει 149 περισσότερα. Πραγματικά ιδιαίτερο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com