Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το γύρισε και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου!

Το γύρισε και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου!

Πολύ σημαντική ανατροπή και νίκη για την Liverpool! Οι Reds αν και έμειναν πίσω στο σκορ στο δεύτερο μέρος, έκαναν την ανατροπή, επικρατώντας με 3-1 της Norwich στο Anfield.

Η ομάδα του Klopp παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου με έναν αγώνα λιγότερο, περιμένοντας ένα στραβοπάτημα της Manchester City.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Mane, Salah και Diaz.

Α’ Ημίχρονο: Με επτά αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Μιλάνου και τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινά στο αριστερό άκρο της άμυνας παρατάχθηκαν εναντίον της Norwich οι Reds.

Με ευκαιρία των φιλοξενούμενων μόλις στο πρώτο λεπτό ξεκίνησε η αναμέτρηση, ενώ οι Reds απάντησαν στο πέμπτο λεπτό με τεράστια ευκαιρία του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος αν και έλαβε τη σέντρα του Salah δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το μονοκόμματο αριστερό σουτ του.

Ακριβώς δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Pukki να χάσει τη δική του ευκαιρία με πλασέ εντός περιοχής, το οποίο έφυγε λίγο εκτός εστίας. Στο 17’ ο Luis Diaz με ένα δυνατό σουτ άγγιξε το γκολ, με την μπάλα να καταλήγει όμως ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Gunn.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στα δύο επόμενα λεπτά, με το αδύναμο σουτ του Mane να μπλοκάρεται από τον Gunn και την κεφαλιά του Salah να απομακρύνεται από την άμυνα της Norwich πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Ωραίο σουτ είχε ο Κώστας Τσιμίκας στο 37’ από το ύψος της περιοχής, υποχρεώνοντας τον Gunn σε μια καλή απόκρουση, ώστε να απομακρύνει σε κόρνερ. Από το κόρνερ οι Reds έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα με τον van Dijk, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ του Henderson, ενώ αρκετά ψηλά έφυγε το πλασέ του Mo Salah στο 43’.

Β’ Ημίχρονο: Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για την Liverpool, αφού η Norwich πήρε κεφάλι στο σκορ στο 48’ με εκτός περιοχής σουτ του Rashica, το οποίο κόντραρε στον Matip και άλλαξε πορεία, με τον Alisson να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι Reds άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά μετά το 0-1, με τον Diaz να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 55’ με σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ. 

Στο 62’ η Liverpool προχώρησε στις δύο πρώτες της αλλαγές, με τους Origi και Thiago να αντικαθιστούν τους κακούς, Chamberlain και Keita. 

Ακριβώς δύο λεπτά αργότερα, οι Reds βρήκαν την ισοφάριση! Ο Henderson ξεκίνησε τη φάση με μια μπαλιά, ο Τσιμίκας πήρε την κεφαλιά για να φτάσει η μπάλα στον Mane, με τον τελευταίο να σκοράρει με γυριστό για το 1-1! 

Το ματς γύρισε τούμπα στο 67’, με τους Reds να παίρνουν κεφάλι στο σκορ! Ο Alisson βρήκε τον Mo Salah με ένα βολέ, ο Αιγύπτιος κατέβασε υπέροχα, απέφυγε τον Gunn και τελείωσε τη φάση με το δεξί για το 2-1! 

Μια ανάσα από το 3-1 έφτασε ο Salah στο 71’, όταν έλαβε την μπαλιά του Thiago και έκοψε προς τα μέσα, αλλά είδε το πλασέ του να καταλήγει ελάχιστα άουτ. 

Στο 75’ ήταν η σειρά της Norwich να γίνει απειλητική μετά από αρκετή ώρα, με τον Pukki να τελειώνει αμέσως τη φάση, μετά από σέντρα του Aarons, αλλά να μην απειλεί ουσιαστικά τον Alisson. 

Νέα μεγάλη ευκαιρία είχε η Liverpool στο 78’ με εκτός περιοχής δυνατό σουτ του Salah, όμως και πάλι ο Gunn μπόρεσε να αποκρούσει. 

Ακριβώς δύο λεπτά αργότερα, το σύνολο του Klopp βρήκε το τρίτο γκολ, τελειώνοντας τον αγώνα! Ο Henderson βρήκε τον Diaz με μια καταπληκτική μπαλιά και ο Κολομβιανός με ένα έξοχο πλασέ νίκησε τον Gunn για το 3-1.

Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα της Norwich, οι Reds πίεσαν ψηλά, κερδίζοντας την μπάλα με τον Diaz, ο οποίος τροφοδότησε τον Mane, με τον τελευταίο να μην μπορεί να σκοράρει με το δεξί πλασέ του. 

Ευκαιρία είχαν και στο 89’ οι Reds με μακρινό σουτ του Origi, που πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Gunn.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson, Gomez, Matip, Van Dijk, Τσιμίκας, Henderson, Keita (Origi 62′), Oxlade-Chamberlain (Thiago 62′); Salah, Mane, Diaz (Minamino 90′)

Πάγκος: Kelleher, Konate, Robertson, Fabinho, Milner, Elliott

Norwich: Gunn, Aarons, Hanley, Gibson, Williams; Normann, Gilmour, McLean; Rashica, Sargent, Pukki

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Leeds.

Ένα υπέροχο γκολ από τον Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com