Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλικά με United και Palace τον Ιούλιο

Φιλικά με United και Palace τον Ιούλιο

Τα καλοκαιρινά της φιλικά παιχνίδια έχει ήδη ξεκινήσει να κλείνει η Liverpool, με την ομάδα να είναι κοντά στο να κλείσει δύο φιλικές αναμετρήσεις για τον Ιούλιο στην Άπω Ανατολή.

Οι Reds φέρεται να έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν στην Άπω Ανατολή το φετινό καλοκαίρι για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία και σύμφωνα με τον James Pearce, ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Manchester United και την Crystal Palace για δύο φιλικά παιχνίδια.

Το πλάνο της ομάδας είναι να δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Manchester United στις 12 Ιουλίου στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, πριν αντιμετωπίσει τους Eagles στην Σιγκαπούρη τρεις ημέρες αργότερα.

Οριστική συμφωνία για την διεξαγωγή των δύο φιλικών δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, όμως αυτό είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με τον Pearce. Η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο αναμένεται στις αρχές Μαρτίου.

Μετά τα δύο φιλικά, η ομάδα θα συνεχίσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία επί Ευρωπαϊκού εδάφους, με τους Reds να θέλουν να ταξιδέψουν στην Γαλλία ή στην Αυστρία για λίγες προπονήσεις, όπως έχουν κάνει και κατά το παρελθόν.

Στον Jürgen Klopp αρέσουν και οι δύο Ευρωπαϊκοί προορισμοί, με τον Γερμανό να έχει μια προτίμηση στο Evian της Γαλλίας.

Liverpool και Manchester United θα τεθούν αντιμέτωπες το καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com