Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Anfield Forever: Το τέλειο δώρο για τους οπαδούς των Reds

Anfield Forever: Το τέλειο δώρο για τους οπαδούς των Reds

Η Liverpool προσφέρει στους οπαδούς των Reds, σε όλο τον κόσμο, την ευκαιρία να γίνουν μέρος του ιστορικού γηπέδου του Anfield για πάντα.

Το Anfield Forever αποτελεί το τέλειο δώρο για τους απανταχού Reds, καθώς τους προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους εξατομικευμένη πέτρα, η οποία θα τοποθετηθεί στο διάδρομο έξω από την ανακαινισμένη Anfield Road Stand.

Ο ιδιοκτήτης κάθε χαραγμένης πέτρας μπορεί επίσης να αγοράσει ένα αντίγραφο της, ως αναμνηστικό της μόνιμης θέσης του στο Anfield.

Υπάρχει μια ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και τοποθεσιών για επιλογή και καθεμία από τις πέτρες θα έχει χώρο για έως και 60 χαρακτήρες κειμένου. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 65 μέχρι 750 λίρες.

Εναπόκειται στον ιδιοκτήτη να αποφασίσει το περιεχόμενο του μηνύματος στην πέτρα, με τους οπαδούς συχνά να μοιράζονται τις αγαπημένες τους αναμνήσεις ή τους λόγους για τους οποίους η Liverpool είναι ξεχωριστός σύλλογος για αυτούς.

Είτε πρόκειται για τον εαυτό μας είτε για δώρο σε έναν αγαπημένο μας πρόσωπο, είναι ένα μέρος του Anfield, το οποίο θα ανήκει πάντα στο άτομο, του οποίου το όνομα είναι χαραγμένο στην πέτρα.

Το Anfield Forever είναι η τέλεια ευκαιρία να δείξετε την αγάπη σας για τους Reds, να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας ή να κάνετε μια αφιέρωση σε φίλους και οικογένεια.

Πέτρες, αντίγραφα και πιστοποιητικά διατίθενται για αγορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

Anfield Forever: Το τέλειο δώρο για τους οπαδούς των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com