Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Leicester

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Leicester

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Leicester, κατά τις οποίες μίλησε μεταξύ άλλων για τη σημασία του αποτελέσματος και για τον Luis Diaz.

Ο Klopp μίλησε για τη Leicester και τη νίκη:

“ Η Leicester είναι μια πραγματικά καλή ομάδα – τα πήγαμε πολύ καλύτερα απόψε από ό,τι λέει η θέση της. Είχαν ποδοσφαιρικές στιγμές, αλλά εμείς είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. ”

“ Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, όμως τα καταφέραμε. ”

“ Το δεύτερο γκολ ήταν απολύτως υπέροχο. Ο Joel έκανε μια ιδιοφυή κίνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Diogo. ”

Για τη Manchester City:

“ Δεν νομίζω ότι μπορούν να μυρίσουν την αναπνοή μας αυτή τη στιγμή, αλλά προσπαθούμε απλώς να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. ”

“ Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή σεζόν για εμάς και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Αυτός ο σύλλογος είναι τεράστιος. Δεν θυμάμαι ποτέ ένα παιχνίδι όπου χάσαμε και οι άνθρωποι έλεγαν «ναι, μπορείς να το χάσεις αυτό». Πρέπει να κερδίσουμε. ”

“ Δεν είναι μόνο η Manchester City – αν μπορούμε να την φτάσουμε, δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που μπορούν να μας πιάσουν. ”

Για τον Diogo Jota που σκόραρε δύο φορές:

“ Ο Diogo δεν ήταν ευκαιρία ή οτιδήποτε άλλο – δεν τον πήραμε δωρεάν. Η δουλειά που κάνει είναι εκεί – υπάρχει ακόμα περιθώριο για βελτίωση. Πραγματικά πιστεύαμε ότι θα ήταν εξαιρετικός για εμάς και είναι. ”

“ Το δεύτερο γκολ είναι ένα υπέροχο γκολ. Μια πίεση ψηλά. Το λατρεύω. Το πρώτο γκολ είναι το πετυχαίνεις όταν είσαι σε μια καλή στιγμή ως σκόρερ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτόν και για εμάς. ”

Για τον Luis Diaz που εντυπωσίασε:

“ Ο Luis δείχνει ήδη σαν παίκτης της Liverpool, αυτό είναι αλήθεια. ”

“ Από την πρώτη προπόνηση ήταν σαν να μας μελετούσε. Είναι υπέροχο ταλέντο και έχει επίσης καλή ταχύτητα. ”

“ Ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο – συμμετείχε σε τόσες πολλές ποδοσφαιρικές στιγμές. Μια πραγματικά, πραγματικά, πολύ καλή εμφάνιση. ” Είπε ο Klopp.

“ Μας παρακολούθησε και του δείξαμε πολλές καταστάσεις. Φαίνεται φυσικό. Είναι πολύ γρήγορο πρέπει να πω. Πραγματικά, πολύ καλή εμφάνιση. Είχε μερικές εξαιρετικές στιγμές. ”

Για τον Mo Salah: 

“ Τι ποιότητα έχει ε; ε; Η πρώτη ευκαιρία ήταν ιδιοφυΐα, ο αμυντικός γλίστρησε και ξέφυγε – δυστυχώς ο Schmeichel είναι καλός τερματοφύλακας. ”

“ Η ευκαιρία σταμάτησε δοκάρι – απλά μια απίστευτη κατάσταση. Αυτός είναι ο Mo. Είχε 35 λεπτά και αυτή ήταν η ιδέα, να τον χρησιμοποιήσω. ”

Εντυπωσίασε ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com