Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Θα θυμάμαι για πάντα αυτό το γκολ»

Elliott: «Θα θυμάμαι για πάντα αυτό το γκολ»

Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Liverpool σημείωσε ο Harvey Elliott στην Κυριακάτικη νίκη με 3-1 επί της Cardiff, δηλώνοντας μετά τον αγώνα πως εκείνος και η οικογένεια του θα θυμούνται για πάντα το συγκεκριμένο τέρμα.

Ο Harvey για το γκολ που σημείωσε δήλωσε:

“ Είναι δύσκολο να εκφραστώ με λόγια αυτή τη στιγμή. ”

“ Γι’ αυτό είμαι στην ομάδα. Για να σκοράρω και για να δίνω ασίστ. Αυτό ήρθε σήμερα μπροστά στο κοινό μας και μετά από μια τόσο μεγάλη απουσία. ”

“ Στο τέλος της ημέρας, είναι η δουλειά μου, οπότε πρέπει να την κάνω. Είναι μια στιγμή που θα θυμόμαστε εγώ και η οικογένεια μου. ”

“ Δεν νομίζω πως ήταν και πολύ άσχημο γκολ! ” Πρόσθεσε ο Elliott.

“ Παρατηρώ τον παίκτη που αγωνίζεται δίπλα μου, τον Diogo που σκοράρει γκολ αριστερά και δεξιά, οπότε παίρνω μερικές συμβουλές από εκείνον. ”

“ Είναι ωραίο να σκοράρεις και όπως ήρθε η μπάλα σε εμένα, έπρεπε να τελειώσω τη φάση. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να το κάνω. ”

Για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν κατά την αποθεραπεία του:

“ Η λίστα είναι μεγάλη, για να είμαι ειλικρινής. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος ήταν όμως ο Joe Lewis στη Liverpool. ”

“ Είναι ένας από τους φυσικοθεραπευτές. Με έπαιρνε τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν σταματάγαμε μέχρι αργά το βράδυ. Οπότε, εκείνος με έκανε δυνατό ξανά. ”

“ Όπως είπα, η λίστα μπορεί να συνεχιστεί. Αξίζει επίσης μια μεγάλη αναφορά στην οικογένεια μου και στους φίλους μου, ειδικότερα στην μητέρα και στον πατέρα μου που με υποστήριζαν καθόλη τη διάρκεια. ”

“ Απλά, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους στη Liverpool, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών για την αγάπη τους και την υποστήριξη τους. Επέστρεψα τώρα και ο τραυματισμός είναι πίσω μου. ”

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com