Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κlopp για Luis Diaz: «Είναι ο παίκτης που θέλαμε πραγματικά!»

Κlopp για Luis Diaz: «Είναι ο παίκτης που θέλαμε πραγματικά!»

Ο Jürgen Klopp, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση για την απόκτηση του Luis Diaz από την FC Porto, παραδεχόμενος το γεγονός ότι ο παίκτης βρισκόταν εδώ και καιρό στο ραντάρ των Reds.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος, καθώς καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτήν τη συμφωνία και να φέρουμε τον Luis στην Liverpool».

«Είναι πεποίθηση μου ότι τον Ιανουάριο προχωράς στην απόκτηση εκείνων των ποδοσφαιριστών, τους οποίους επιθυμείς να αποκτήσεις το καλοκαίρι, και αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό στην περίπτωση του Luis».

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και κάποιος που παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό».

«Πιστεύουμε ότι έχει όλα όσα χρειάζονται για να προσαρμοστεί στην Premier League, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Είναι ένας παίκτης που διψάει για επιτυχία και ξέρει ότι πρέπει να παλέψεις για να πάρεις αυτό που θέλεις. Είναι μαχητής, αναμφίβολα. Είναι ένας ικανός, ομαδικός παίκτης που έχει πάντα το γκολ στο μυαλό του».

«Θέλαμε να προσθέσουμε ποιότητα στην ομάδα μας και όταν παίξαμε εναντίον του Luis νωρίτερα αυτή τη σεζόν, είδαμε την ταχύτητα και τις ικανότητες του και πόσο προσηλωμένος ήταν στο να βοηθήσει την ομάδα του».

«Γνωρίζουμε ότι η Porto είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος, ο οποίος καλλιεργεί παίκτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παρέχει εξαιρετική ποδοσφαιρική εκπαίδευση. Είναι μια ομάδα κλάσης και, πρέπει να πω, πως υπήρξαν σκληροί διαπραγματευτές».

«Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας για τη βοήθεια που μας έδωσε, ώστε να ολοκληρώσουμε αυτήν τη συμφωνία. Έχουν ένα μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη και γνωρίζω, όπως όλοι, πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία για αυτούς τους αγώνες, οπότε το να μας παραχωρήσουν λίγες ώρες από την προετοιμασία τους, για να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή είναι κάτι που εκτιμούμε ιδιαίτερα».

«Θέλω, επίσης, να εκφράσω ξεκάθαρα την εκτίμησή μου στους ιδιοκτήτες και στην ομάδα μεταγραφικού σχεδιασμού, οι οποίοι με τις αποφασιστικές κινήσεις και ενέργειες τους υλοποίησαν τη μεταγραφή αυτή».

«Ο Luis είναι ένας παίκτης που πιστεύουμε ότι θα μας κάνει καλύτερους τώρα και στο μέλλον. Είναι ο παίκτης που θέλαμε πολύ και τον αποκτήσαμε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος».

Ο Luis Diaz είναι Κόκκινος από χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com