Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για Minamino, Origi και Phillips

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για Minamino, Origi και Phillips

Πιθανή είναι η αποχώρηση από τη Liverpool μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους Takumi Minamino, Divock Origi και Nat Phillips.

Η προσθήκη του Luis Diaz ανέβασε επίπεδο της μεσοεπιθετική γραμμή της Liverpool, όμως αύξησε και της επιλογές της στο επιθετικό τρίτο. Συγκεκριμένα, οι Diaz και Mane υπολογίζονται για αριστερά, Jota – Firmino για τη κορυφή, ενώ για πίσω από τον Salah υπάρχει ο Elliott, o Oxlade-Chamberlain που ήταν πολύ πιο ουσιαστικός από τον Ιάπωνα όποτε χρησιμοποιήθηκε εκεί, αλλά και ο Mane που επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην αντίθετη πτέρυγα.

Με αυτά υπόψιν, οι Reds θα μπορούσαν να αφήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές να ψάξουν αλλού τις ευκαιρίες για τη ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Για τον Minamino, το τοπίο είναι ξεκάθαρο. Κύρια ενδιαφερόμενη είναι η Leeds United, με τους Whites να εξετάζουν τα δεδομένα για τον διεθνή Ιάπωνα μεσοεπιθετικό. Αν τελικά αποφασίσουν να κινηθούν για τον παίκτη, θα πρέπει είτε να πληρώσουν τα χρήματα που αξιώνει η Liverpool (περίπου 20 εκατομμύρια λίρες), είτε να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Για τον Origi, από την άλλη, τα δεδομένα άλλαξαν το βράδυ της Κυριακής. Ενώ δεν γινόταν ιδιαίτερος θόρυβος γύρω από το όνομά του, ο Dharmesh Sheth του Sky Sports είπε πως, σύμφωνα με πληροφορία του, μπορεί τη Δευτέρα να πάρει νέα τροπή η υπόθεση παραμονής του. Το συμβόλαιο του Βέλγου λήγει το καλοκαίρι, ο Klopp έχει σχεδόν ανακοινώσει πως δεν θα παραμείνει και μια πρόταση γύρω στις 8 εκατομμύρια λίρες μπορεί να τον φέρουν μακριά από το Anfield πρόωρα.

Όσον αφορά τον Nat Phillips, η κατάσταση είναι διαφορετική. Ο σύλλογος δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον κρατήσει, αφού ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι, όμως ο γεννημένος στο Bolton στόπερ θα προτιμούσε να αποχωρήσει. Ο Nat απέδειξε πέρυσι πως μπορεί εύκολα να σταθεί στο επίπεδο της Premier League, κάτι που ισχυροποιεί και την θέση της Liverpool, η οποία δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τις 15 εκατομμύρια λίρες. Ενδιαφέρον υπάρχει προς το πρόσωπό του, όμως μένει να φανεί αν στη τρέλα του deadline day της Αγγλίας, θα έχουμε και την έξοδο του από τη Liverpool.

Πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση των Origi – Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com