Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/1/1989 Πρόκριση επί Millwall με Rush & Aldridge (vid)

Σαν σήμερα: 29/1/1989 Πρόκριση επί Millwall με Rush & Aldridge (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Millwall στο Den για τον 4ο γύρο του F.A Cup, με τους John Aldridge & Ian Rush να «καθαρίζουν» την πρόκριση.

Οι Κόκκινοι περίμεναν ένα δύσκολο απόγευμα στην 1η τους επίσκεψη στο γήπεδο των αντιπάλων τους, που φημίζονταν για το σκληρό έως και αντιαθλητικό τους παιχνίδι. Οι Reds έβαλαν κάτω τη μπάλα και παρ’ όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στις δε αντεπιθέσεις των Lions, απάντησε ο πολύ καλός εκείνη την μέρα τερματοφύλακας των Κόκκινων, Bruce Grobbelaar.

Τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν στο 57′, όταν σε κόρνερ του John Barnes, ο John Aldridge εκτέλεσε με κεφαλιά τον Brian Horne, σημειώνοντας το 0-1. Έξι λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ian Rush να χρισθεί σκόρερ, όταν αξιοποίησε άριστα την ασίστ με τακουνάκι του John Barnes, σημειώνοντας το τελικό 0-2.

Έτσι οι Reds πήραν επάξια την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού. Με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκε εκείνη την μέρα, ο μετέπειτα Κόκκινος Jimmy Carter.

Το παιχνίδι στο Den το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση, παρακολούθησαν 23.615 θεατές και διαιτητής ήταν ο G. Courtney.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την συνάντηση και τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 29/1/1989 Πρόκριση επί Millwall με Rush & Aldridge
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com