Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έξαλλη η Tottenham με την εξέλιξη της υπόθεσης του Diaz

Έξαλλη η Tottenham με την εξέλιξη της υπόθεσης του Diaz

Καθόλου ευχαριστημένη δεν έμεινε η Tottenham από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Luis Diaz, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Anfield για τα πέντε επόμενα χρόνια.

Ο παίκτης άρεσε εδώ και μήνες τόσο στη Liverpool, όσο και στη Tottenham, με τους Reds να ήθελαν όμως να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να κάνουν την κίνηση τους, κάτι που τελικά δεν συνέβη, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των Spurs και της επίσημης πρότασης που κατέθεσαν.

Η Tottenham σύμφωνα με την Telegraph είναι έξαλλη για το γεγονός ότι το σοβαρό ενδιαφέρον της και η πρόταση που έκανε διέρρευσε και έκανε την Liverpool να κινηθεί, ώστε να κάνει δικό της τον παίκτη.

Η πρόταση που κατέθεσαν οι Spurs πριν από λίγες ημέρες ήταν καλύτερη (από οικονομικής πλευράς) από εκείνη της Liverpool και ικανοποιούσε οικονομικά την Porto, αλλά όχι και τον Κολομβιανό.

Ο Diaz ήθελε να έρθει στο Anfield και να ντυθεί με τα Κόκκινα της Liverpool και όχι να συνεχίσει την καριέρα του στο Tottenham Stadium, υπό τις οδηγίες του Antonio Conte.

Οι Δράκοι φαίνεται πως σεβάστηκαν την επιθυμία του εξτρέμ και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

«Ψήφισε» Liverpool και όχι Tottenham ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com