Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι έκανε ο Luis Diaz στο φετινό Champions League (vids)

Τι έκανε ο Luis Diaz στο φετινό Champions League (vids)

Η Liverpool βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Luis Diaz από την Porto, ενός παίκτη που κατάφερε να ξεχωρίσει στην φετινή φάση των ομίλων του UEFA Champions League.

H Porto βρέθηκε στον δεύτερο όμιλο μαζί με την Liverpool, την Atletico Madrid και την AC Milan, με τον Κολομβιανό να σκοράρει δυο φορές εις βάρος της τελευταίας, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Ο διεθνής εξτρέμ κατάφερε να ξεχωρίσει στους έξι αγώνες των ομίλων, παρότι οι Δράκοι δεν εξασφάλισαν την πρόκριση για τους 16 της φετινής διοργάνωσης.

Μπορεί να μην χρίστηκε σκόρερ στις δυο πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Atletico Madrid και Reds, όμως ήταν εκείνος που οδήγησε την Porto στη νίκη με 1-0 επί της Milan για την 3η αγωνιστική των ομίλων με δεξί πλασέ από το ύψος της περιοχής, ενώ στον ίδιο αγώνα είχε και δοκάρι, όσο βρισκόταν το ματς στο 0-0, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Ήταν μια συνολικά εξαιρετική εμφάνιση για τον Diaz.

Την διαφορά έκανε και δυο εβδομάδες αργότερα στο Μιλάνο, όταν και πάλι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες. Όπως και στον αγώνα της Πορτογαλίας, ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ, ξανά με δεξί πλασέ και πραγματοποίησε ουκ ολίγα προβλήματα στην Ιταλική άμυνα. Αυτή τη φορά, το γκολ βοήθησε την Porto να αποσπάσει την ισοπαλία στο San Siro.

Στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής στο Anfield ανάμεσα σε Liverpool και Porto ήταν χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων, έχοντας μια ικανοποιητική παρουσία.

 

Ο Diaz αγωνίστηκε για 90 λεπτά και στα έξι παιχνίδια της Porto στον όμιλο, όμως σε εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Atletico Madrid, εκείνος και η ομάδα του δεν έκαναν ένα καλό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα-αποκλεισμό με 1-3.

Ο παίκτης θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση και με τη Liverpool. 

Με δύο γκολ στο φετινό Champions League ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com