Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα ακούσει προτάσεις για Minamino και Origi η Liverpool

Θα ακούσει προτάσεις για Minamino και Origi η Liverpool

Μεταγραφικές εξελίξεις σημειώνονται στη Liverpool, καθώς η ομάδα είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για τους Divock Origi και Takumi Minamino.

Οι Reds βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφή του Luis Diaz από την Porto και όπως γίνεται αντιληπτό, μπορούν να παραχωρήσουν τουλάχιστον έναν εκ των Minamino και Origi.

Προτάσεις για τον Ιάπωνα έφτασαν χθες από την Leeds και την Monaco, με τους Reds όμως να απαντούν αρνητικά, αφού δεν ικανοποιήθηκαν οικονομικά.

Ο Minamino έχει ξεκινήσει μόλις έξι παιχνίδια για την Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν και η Liverpool είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει, αν λάβει κάποια πρόταση που θα πλησιάζει τα £20 εκατομμύρια.

Παρόμοια είναι τα δεδομένα για τον Origi, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή είναι τραυματίας και δεν έχει αγωνιστεί από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Το συμβόλαιο του Βέλγου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και θα ανανεωθεί αυτόματα, μόνο αν πραγματοποιήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών φέτος.

Την περίπτωση του κοιτάζουν οι Atalanta και Newcastle, αν και η δεύτερη έχει ως προτεραιότητα τον Duvan Zapata της Atalanta, με την ομάδα του Bergamo να θέλει να είναι έτοιμη, σε περίπτωση που χάσει τον Κολομβιανό.

Παράλληλα, η Liverpool θα προσπαθήσει να εξοικονομήσει χρήματα και από την πώληση του Nat Phillips, ο οποίος βρίσκεται πάντα σε καθεστώς αποχώρησης από τον σύλλογο.

Φέρνει εξελίξεις η άφιξη του Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com