Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περνάει από ιατρικά στην Αργεντινή ο Diaz

Περνάει από ιατρικά στην Αργεντινή ο Diaz

Έτοιμος να γίνει ποδοσφαιριστής της Liverpool είναι ο Luis Diaz, με την Porto να έχει αποδεχθεί την πρόταση που κατέθεσαν οι Reds για τον εξτρέμ.

Οι Reds είχαν στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή και σκόπευαν να κινηθούν για την απόκτηση τους, το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως η πρόταση της Tottenham και το ενδιαφέρον της Manchester United, ανάγκασε την ομάδα να κινηθεί νωρίτερα από ότι υπολόγιζε και να τον κάνει δικό της.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής φαίνεται πως είναι θέμα ωρών, με τον ποδοσφαιριστή να περνά από ιατρικές εξετάσεις στην Αργεντινή.

Η εθνική ομάδα της Κολομβίας θα ταξιδέψει απόψε το βράδυ για την Αργεντινή, αμέσως μετά τον αγώνα της με το Περού.

Στην Αργεντινή για τις ιατρικές εξετάσεις του άσου θα βρεθεί και μέλος του ιατρικού επιτελείου των Reds, ώστε να ολοκληρωθούν όλα όπως πρέπει και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Με 14 γκολ σε 18 φετινές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ο Diaz είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στην Premier League και συγκεκριμένα στη Liverpool, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Ο Κολομβιανός αποτελεί την πρώτη και μοναδική χειμερινή μεταγραφική προσθήκη της Liverpool και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ο ποδοσφαιριστής θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο UEFA Champions League με την Liverpool.

Θέμα ωρών η μεταγραφή του Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com