Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίρνει Luis Diaz η Liverpool!

Παίρνει Luis Diaz η Liverpool!

Έτοιμος να γίνει κάτοικος Anfield είναι ο Luis Diaz, αφού η Liverpool είναι πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει από την Porto έναντι £37.25 εκατομμυρίων, με το συνολικό ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα £50 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους!

Ο εξτρέμ φαινόταν πως ήταν κοντά στην Tottenham, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου ήταν να φορέσει τα Κόκκινα της Liverpool και οι Reds έκαναν την κίνηση τους, λίγα 24ωρα πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η μεταγραφή του Κολομβιανού επιβεβαιώνεται πλέον από τους δημοσιογράφους του Merseyside και είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο εξτρέμ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με την Porto, βοηθώντας τους Δράκους να είναι στην πρώτη θέση του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Copa America (μαζί με τον Lionel Messi) το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων οι Barcelona και Manchester United.

Η ρήτρα του ανέρχεται στα £67.5 εκατομμύρια, όμως η τρίτη θέση που κατέλαβε η Porto στον δεύτερο όμιλο του φετινού Champions League, σήμαινε πως θα έπρεπε να προχωρήσει άμεσα σε πωλήσεις, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Στην Πορτογαλία αναφέρεται πως η Porto είχε λάβει και καλύτερες προσφορές, ωστόσο επιθυμία του παίκτη ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στη Liverpool.

Με τον Diaz η Liverpool πραγματοποιεί μια πολύ ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ της, η οποία θα της δώσει σημαντικές λύσεις τόσο άμεσα, όσο και μελλοντικά.

Η Liverpool θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Luis Diaz έρχεται στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com