Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απολαμβάνουν το ρεπό τους οι παίκτες της Liverpool

Απολαμβάνουν το ρεπό τους οι παίκτες της Liverpool

O Jurgen Klopp και οι παίκτες του αναχώρησαν από το Kirkby για διακοπές μιας εβδομάδας, με αρκετά από τα μέλη της Liverpool να επιλέγουν προορισμούς στο εξωτερικό.

Δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η ακριβής ημερομηνία επιστροφής τους, όμως σίγουρα θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την επίσκεψη στο Cardiff, στις 6 Φεβρουαρίου, για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Έξι παίκτες δεν μπορούν να απολαύσουν αυτό το ρεπό, καθώς οι Mohamed Salah, Sadio Mane και Naby Keita συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και οι Fabinho, Alisson και Takumi Minamino κλήθηκαν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για τους υπόλοιπους, αυτή η εβδομάδα αποτελεί ευκαιρία για διακοπές σε ηλιόλουστους προορισμούς και για να περάσουν πολύτιμο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Για τους Andy Robertson, James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain, η άθληση δεν σταματά, καθώς οι τρεις τους ταξίδεψαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να συμμετέχουν στο τετραήμερο τουρνουά γκολφ «Dubai Desert Classic Pro-Am» στο Emirates Golf Club. Την περασμένη Τρίτη, αφού πόζαραν με φόντο τα υπέροχα κτήρια, τα οποία υψώνονται πάνω από την γραμμή του ορίζοντα στο Dubai, έκαναν το ντεμπούτο τους στο τουρνουά αντιμετωπίζοντας, μεταξύ άλλων, επαγγελματίες παίκτες, όπως τον νοτιοαφρικανό Charl Schwartzel. Δεν είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμμετέχουν στο Pro-Am, καθώς οι Michael Owen, Harry Maguire και Jordan Pickford επίσης δοκιμάζουν τις ικανότητες τους στο χορτάρι του Emirates Golf Club.  «Είναι το πρώτο Pro-Am στο οποίο έχω παίξει. Θα μπορούσα να παίξω λίγο καλύτερα σε ορισμένες τρύπες, αλλά είναι διασκεδαστικό», δήλωσε ο Robertson στο Sky Sports.

Ο Roberto Firmino, η σύζυγός του Larissa Pereira και τα παιδιά τους, αν και δεν έχουν αποκαλύψει την τοποθεσία, στην οποία παραθερίζουν, οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν πως βρίσκονται σε εξωτικό καλοκαιρινό προορισμό.

Ο Caoimhin Kelleher βρίσκεται στις ΗΠΑ και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το Central Park της Νέας Υόρκης.

Ο Curtis Jones μαζί με την κοπέλα του Saffie Khan έκαναν, επίσης, το ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό, και βρίσκονται στο Los Angeles, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες μπροστά από την τοιχογραφία του Kobe Bryant και μπροστά από το διάσημο κατάστημα CoolKicks.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο Fabinho όσο και ο Minamino δημοσίευσαν φωτογραφίες από την προπόνηση με τις εθνικές τους ομάδες, ενόψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσον αφορά τον Keita, ο χρόνος του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχει πλέον τελειώσει, με τον μέσο των Reds να απεικονίζεται σε φωτογραφίες, καθώς αναμένει την πτήση αναχώρησης από το Καμερούν, μετά τον αποκλεισμό της Γουινέας από την φάση των 16.

Αποκλείστηκε από το AFCON και γυρνάει στην Αγγλία ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com