Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Clattenburg: «Η διαιτησία ευνόησε τη Liverpool σε 2 από τα γκολ της»

Clattenburg: «Η διαιτησία ευνόησε τη Liverpool σε 2 από τα γκολ της»

Για τη διαιτησία του Friend στο παιχνίδι της Liverpool με την Crystal Palace, και συγκεκριμένα για τα 2 τελευταία γκολ των Reds, μίλησε ο Mark Clattenburg.

Ο πρώην διαιτητής της Premier League θεωρεί αφενός ότι στο γκολ του Chamberlain ο Firmino, ο οποίος πήδηξε για να υποδεχτεί τη σέντρα του Robertson και ήταν εκτεθειμένος, επηρέαζε τη φάση και συνεπώς το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί, αφετέρου ότι το πέναλτι πού σφυρίχτηκε για μαρκάρισμα του Guaita στον Jota δεν ήταν υπαρκτό.

Ας δούμε τι έγραψε ο Clattenburg στο καθιερωμένο άρθρο του στη Daily Mail:

«Η Crystal Palace έχει κάθε δικαίωμα να είναι ενοχλημένη πού το δεύτερο γκολ της Liverpool μέτρησε.»

«Όταν ο Andy Robertson έκανε τη σέντρα προς την περιοχή, ο Roberto Firmino ήταν καθαρά σε θέση offside. Ο Firmino πήδηξε και έκανε ξεκάθαρη προσπάθεια να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.»

«Ακολούθως η μπάλα έφτασε στον Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος σκόραρε. Το VAR έπρεπε να παρέμβει.»

Για το πέναλτι πού έδωσε ο Friend:

«Ο Kevin Friend έπρεπε να επιμείνει στην απόφασή του να μη δώσει πέναλτι.»

«Μόλις ο Diogo Jota ώθησε τη μπάλα πίσω από τον Vicente Guaita, κινήθηκε προς τον τερματοφύλακα και προκάλεσε σύγκρουση.»

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο VAR Craig Pawson δεν ενεπλάκη. Δεν υπήρξε ξεκάθαρο και προφανές λάθος από τον Friend. Ο διαιτητής είδε το συμβάν και δε σφύριξε παράβαση.»

«Αφότου τον έστειλαν να δει την οθόνη του πού βρισκόταν μέσα στο γήπεδο, ήταν ντροπή πού ο Friend δεν έκανε πίσω και αποφάσισε ότι το αρχικό του σφύριγμα ήταν σωστό.»

O Mark Clattenburg.
O Mark Clattenburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com