Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Kelleher στον τελικό του Carabao Cup

Με Kelleher στον τελικό του Carabao Cup

Βασικός θα ξεκινήσει ο Caoimhin Kelleher στον τελικό του Carabao Cup κόντρα στην Chelsea τον επόμενο μήνα, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου.

Ο Ιρλανδός έχει αγωνιστεί σε τρεις φετινούς αγώνες του Carabao Cup, βοηθώντας με τις αποκρούσεις του την ομάδα να αποκλείσει τη Leicester στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο Emirates το βράδυ της Πέμπτης εναντίον της Arsenal.

Στον μεγάλο τελικό του Φεβρουαρίου θα διατηρήσει τη θέση του, όπως ανέφερε ο Γερμανός.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν θα ξεκινήσει ο Kelleher στον τελικό:

“ Ο Caoimhin θα παίξει, αν είναι καλά. ”

“ Ως προπονητής ποδοσφαίρου, πρέπει να λάβεις υπόψη πολλά πράγματα και ένα από τα πράγματα είναι ότι θεωρούμε τον Caoimhin ως έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα – όχι καλό τερματοφύλακα – έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και θέλουμε να τον κρατήσουμε εδώ. Και για να τον κρατήσουμε εδώ πρέπει να σιγουρευτούμε [για] μερικά πράγματα. ”

“ Θα πάρει διάφορα παιχνίδια. Πριν από μια σεζόν μιλάτε για αυτά τα θέματα – αλλά όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Αν δεν είχε ποτέ παίξει στο επίπεδο που παίζει, ίσως θα το έβλεπα διαφορετικά, αλλά δείχνει ότι τα όλη την εμπιστοσύνη και την πίστη που έχουμε σε αυτόν.”

“ Έτσι είναι η κατάσταση. Πραγματικά έμεινα λίγο έκπληκτος με την ερώτηση. Αλλά η ιδέα μου αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Caoimhin θα παίξει. Αλλά ας δούμε μέχρι τότε. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην το κάνουμε. Ο Caoimhin το αξίζει, την περασμένη εβδομάδα έπρεπε να του εξηγήσω γιατί δεν παίζει. Συνήθως δεν το κάνω αυτό, είναι ξεκάθαρο, δεν εξηγώ στον Caoimhin γιατί δεν παίζει στην Premier League. ”

“ Αλλά υπάρχει ο ανταγωνισμός και σκέφτηκα ότι ο Ali χρειάζεται το παιχνίδι λόγω έλλειψης ρυθμού μετά τον COVID και όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν ότι, ο Caoimhin δεν ήταν σαν «Ω ναι, δεν καταλαβαίνω… ήταν κάπως σαν , Γιατί; Έτσι ωριμάζει σε όλα τα τμήματα. ”

“ Αυτό είναι απολύτως καλό και αυτός ακριβώς είναι ο τερματοφύλακας που θέλουμε. Το είπα και πριν, είναι πραγματικά ένα έργο του John Achterberg. Όταν ο Caoimhin και εγώ ήρθαμε εδώ, δεν ήταν όλοι οι άνθρωποι στο σύλλογο που σκέφτονταν «Ω ναι, ο Caoimhin Kelleher θα να είσαι ο επόμενος. ”

“ Ήταν ένα άτομο – ήταν ο John. Οπότε είναι ένας τερματοφύλακας, που αν το αγοράσεις, θα είναι αρκετά ακριβός. Άρα έχουμε τώρα τον καλύτερο στον κόσμο, και ένα πραγματικά, πολύ καλό – οπότε είναι μια καλή κατάσταση. ”

Ο Kelleher βοήθησε τους Reds στο Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com