Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsenal – Liverpool (preview)

Arsenal – Liverpool (preview)

Δεύτερος ημιτελικός του Carabao Cup και η Liverpool αντιμετωπίζει την Arsenal στο Emirates Stadium το βράδυ της Πέμπτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 0-0 στον πρώτο αγώνα του Anfield και θα λύσουν τις διαφορές στον επαναληπτικό.

Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετρούν στο Carabao Cup, ενώ θα υπάρξει παράταση και πέναλτι, σε περίπτωση που οι ομάδες παραμένουν ισόπαλες.

Οι Reds θέλουν απεγνωσμένα να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2016, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp και θα προσπαθήσουν να το κάνουν, κερδίζοντας στην έδρα της Arsenal.

Υπάρχει ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού για την Liverpool, εκείνο του Oxlade-Chamberlain, ο οποίος υπέστη έναν τραυματισμό στον αστράγαλο την Κυριακή κόντρα στην Brentford, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός από τον ημιτελικό της Πέμπτης

Εκτός παραμένουν και οι Thiago Alcantara και Divock Origi, όπως και ο Harvey Elliott, ο οποίος αν και επέστρεψε στις προπονήσεις, δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.

Μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου ημιτελικού δεν αναμένεται να δούμε, με τον Curtis Jones να είναι φαβορί για να ξεκινήσει, όπως συνέβη και στον αγώνα της Κυριακής.

Η άμυνα και η επίθεση των Reds δύσκολα θα έχει αλλαγές, με τον Minamino να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το γκολ του κόντρα στη Brentford και να ξεκινά ξανά βασικός.

Η αντίπαλος των Reds, Arsenal δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, αφού ο αγώνας της εναντίον της Tottenham αναβλήθηκε και θα είναι ξεκούραση στον ημιτελικό.

Θα έχει και επιστροφές, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους και θα μπορέσουν να βρεθούν τουλάχιστον στην αποστολή.

Δεδομένη είναι όμως η απουσία των Αφρικανών, Pepe, Aubameyang (επέστρεψε με καρδιακό πρόβλημα στο Νησί), Elneny, Partey και του τιμωρημένου, Xhaka.

Ο Odegaard θα είναι διαθέσιμος για τον Mikel Arteta, ενώ και οι Tomiyasu και Smith-Rowe αναμένεται να προλάβουν την αναμέτρηση.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Martin Atkinson.

Arsenal εναντίον Liverpool για μια θέση στον τελικό του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com