Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Oxlade-Chamberlain

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Oxlade-Chamberlain

Ένα injury update για τον Alex Oxlade-Chamberlain μας παρείχε σήμερα το μεσημέρι ο Pep Lijnders.

Ο μέσος σκόραρε και τραυματίστηκε στον αγώνα της Κυριακής με την Brentford, με το πρόβλημα του να φαίνεται όμως πως δεν είναι πολύ σοβαρό, όπως τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο Lijnders συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Ο Alex ελπίζει πως θα είναι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο. Νιώθει καλά, όμως ο αυριανός αγώνας έρχεται πολύ σύντομα. ”

“ Μίλησα χθες μαζί του και πιστεύει ότι δεν είναι τόσο άσχημος ο τραυματισμός. Πρέπει να το αξιολογούμε μέρα με τη μέρα. Δεν θα απέκλεια να επιστρέψει για το Σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα δεν θα αγωνιστεί αύριο. ”

“ Αν μιλάμε για τον Ox, πρέπει να συζητήσουμε και την απόδοσή του. Ήταν εξαιρετικός. Δίνει τόσα πολλά στην ομάδα λόγω της ποικιλίας που διαθέτει. ”

“ Μπορεί να παίξει σε εμάσ γιατί μπορεί να παίξει ως οχτάρι, μπορεί να παίξει ως εννιάρι, μπορεί να παίξει στα άκρα και παίζει όλες αυτές τις θέσεις με πολλή ποιότητα. Είναι σε μια πολύ καλή στιγμή, οπότε είναι ένα κρίμα που θα μείνει εκτός. ”

Αν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί:

“ Η χθεσινή προπόνηση φάνηκε πολύ καλή. Είχαμε την ανάκαμψη της δεύτερης ημέρας. Τα παιδιά που έπαιξαν [κόντρα στην Brentford] έδειχναν φρέσκα μετά από μια μέρα ξεκούρασησ. Έδειξαν να έχουν ενέργεια. ”

“ Φώναζαν ο ένας στον άλλον. Έχουν αυτή την ικανότητα να κάνουν ένα απλό rondo, πέντε εναντίον δύο, πραγματικά ανταγωνιστικό. ”

“ Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τον εγκέφαλό τους, αλλά σωματικά φαίνονται καλά. ”

“ Ελπίζουμε ο Thiago να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την διακοπή, ώστε να είναι έτοιμος για την Cardiff. ”

“ Ο Origi θα επιστρέψει μετά το παιχνίδι με την Cardiff. ”

Μη σοβαρός ο τραυματισμός του Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com