Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξακολουθεί να τσεκάρει Bowen η Liverpool

Εξακολουθεί να τσεκάρει Bowen η Liverpool

Η Liverpool δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή μέσα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει στη λίστα της ποδοσφαιριστές ενόψει καλοκαιριού. Ένας από αυτούς είναι ο Jarrod Bowen της West Ham.

Το ενδιαφέρον των Reds για τον μέσο είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο, με την ομάδα να εξακολουθεί να τον τσεκάρει και κατά τη διάρκεια της φετινής, σύμφωνα με τον James Pearce.

Φέτος, ο Bowen αποτελεί ίσως τον καλύτερο παίκτη των Hammers και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας 6 γκολ και 7 ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Μάλιστα, μέσα στο 2022 έχει σκοράρει ήδη τέσσερα τέρματα σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Mo Salah.

Στους Reds ο Bowen θα μπορούσε να δώσει μια πολύ ποιοτική επιθετική λύση, όπως ακριβώς κάνει και ο Diogo Jota, ο οποίος αποκτήθηκε από την Wolves το 2020.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο 25χρονος εκπροσωπείται από το PLG Agency, δηλαδή το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τους Andy Robertson και Trent Alexander-Arnold, το οποίο φυσικά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Κόκκινη διοίκηση.

Ασφαλώς και η West Han δεν του έχει βάλει πωλητήριο, όμως οι Hammers δύσκολα θα έλεγαν όχι σε μια καλή οικονομικά πρόταση.

Ξεχωρίζει με την West Ham ο Jarrod Bowen.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com