Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Brentford

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Brentford

Ικανοποιημένος για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό έμεινε ο Jürgen Klopp από την εμφάνιση της ομάδας του, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 της Brentford στο Anfield.

Ο Γερμανός δήλωσε για τον αγώνα:

“ Είναι εξαιρετικά άβολο να παίζεις εναντίον της Brentford για να είμαι ειλικρινής. Συνήθως παίζουν διαφορετικά, αλλά ο τρόπος που παίζουν εναντίον μας είναι πραγματικά δύσκολος. ”

“ Υπήρχαν τόσες πολλές στιγμές που η μπάλα ήταν στον αέρα και τη στιγμή που ήταν στο έδαφος έπρεπε να αρχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. ”

“ Δεν ήταν πάντα άπταιστα, αλλά έτσι είναι πολύ συχνά τα πράγματα – οι στημένες φάσεις μπορεί να σου δώσουν το πρώτο γκολ. Αυτό συνέβη σήμερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ίσως πιο πριν, αλλά και τα επόμενα δύο γκολ ήταν εξαιρετικά. ”

Για τις στημένες φάσεις:

“ Οι στημένες φάσεις ήταν πολύ καλές σήμερα. Χρειάζεσαι υπομονή. Δεν μπορείς να χάσεις την εστίαση σου ή να μην προσέχεις. Πρέπει να μείνεις γεμάτος επιθυμία ακόμα κι όταν δεν βρίσκεις κατεύθυνση. Έπρεπε να αλλάξουμε πλευρά, να παίξουμε γρήγορα και όλα αυτά τα πράγματα. ”

“ Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είναι καλό. ”

Για την Brentford:

“ Άλλαξαν [όταν Liverpool προηγήθηκε με 1-0] και πήραν περισσότερα ρίσκα. Είχαν περισσότερους παίκτες μεταξύ των γραμμών. Είχαμε δύο καταστάσεις όπου δυσκολευτήκαμε λίγο με αυτό. Έτσι είναι. Πρέπει να προσαρμοστείς. Αυτό συμβαίνει. ”

“ Προσαρμοστήκαμε σε αυτό πολύ καλά και από εκείνη τη στιγμή, το ελέγξαμε. ”

“ Δεν είναι μια βολική αντίπαλος. Είχε απίστευτη ποσότητα μακρινών μπάλων. Η δουλειά μας ήταν να είμαστε έτοιμοι για αυτές τις στιγμές και να ηρεμήσουμε την κατάσταση. Τα πήγαμε πολύ καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε λίγο όταν πήραν περισσότερα ρίσκα. Έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Είχαν μια μεγάλη ευκαιρία και μπορούσαν να σκοράρουν. Προσαρμοστήκαμε, πετύχαμε υπέροχα γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι. ”

Για την απουσία των Mane και Salah:

“ Είναι απολύτως φυσιολογικό. Ξέραμε ότι θα συνέβαινε όταν τα παιδιά έφυγαν. Είναι πολύ χρήσιμο το αποτέλεσμα σήμερα για να ηρεμήσουν λίγο αυτές οι συζητήσεις. ”

“ Έχετε δίκιο, καταλαβαίνω τις σκέψεις πίσω από αυτό, αλλά δεν είναι εδώ, οπότε δεν μιλάμε για τα παιδιά που δεν είναι μέσα. Βρίσκουμε τρόπους να σπάσουμε τους αντιπάλους. Ευχόμαστε στα παιδιά στην Αφρική να καλή τύχη. ”

“ Πανηγυρίσαμε όταν σκόραρε ο Mo χθες το βράδυ, καθώς και όταν σκόραρε ο Sadio. Εύχομαι να κερδίσουν όλοι τους την διοργάνωση, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται. ”

Για τα 350 παιχνίδια που συμπλήρωσε στον πάγκο της ομάδας:

“ Είμαι χαρούμενος. Όταν έφτασα εδώ το 2015, η εικόνα φαινόταν τελείως διαφορετική. Έχουν περάσει έντονες στιγμές από τότε. Κάθε μικρό πράγμα που κάνεις αξίζει πραγματικά λόγω του μεγέθους και της συγκίνησης αυτού του συλλόγου. ”

Για την Liverpool πρόσθεσε:

“ Είναι σαν μια οικογένεια. Θέλουμε να μείνουμε έτσι. Δεν είσαι πάντα τυχερός. Είμαι τυχερός. Είμαστε πολύ μακριά από το να τελειώσουμε το βιβλίο, οπότε θα συνεχίσουμε να γράφουμε και θα δούμε πού θα καταλήξουμε. ”

Για τον Minamino:

“ Του είπαμε όλα τα τραγούδια γενεθλίων χθες σε όλες τις γλώσσες. Μπήκε στο παιχνίδι και σκόραρε, αυτό τον βοήθησε. Ο Taki είναι σε καλή στιγμή. Ο τραυματισμός του είναι λίγο πριν, έχει ρυθμό. Είναι σε καλή στιγμή. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Αν είσαι μαζί μας, θα απολαύσεις την κούρσα και θα πάμε για όλα. Προσπαθούμε να κάνουμε το κομμάτι μας, με τα υπόλοιπα δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν χρειάζεται να πείσουμε όσους βρίσκονται έξω. Αν θέλουν να πιστέψουν, τότε θα το κάνουν. ”

Για τον τραυματισμό του Oxlade-Chamberlain:

“ Είναι μια σκιά στο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλός. Δεν ξέρουμε ακόμα. Ελπίζουμε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες αύριο. Είναι πολύ νωρίς για να πω, δεν έχω ιδέα. ”

“ Αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή, κανείς δεν έκανε τίποτα κακό – απλά συνέβη. Ας περιμένουμε, δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. ”

Οι Reds νίκησαν την Brentford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com