Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στις νίκες και στη δεύτερη θέση!

Επιστροφή στις νίκες και στη δεύτερη θέση!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα και στη δεύτερη θέση επέστρεψε η Liverpool, επικρατώντας με 3-0 της Brentford στο Anfield για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Δίχτυα βρήκαν οι Fabinho, Chamberlain και Minamino.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Oxlade-Chamberlain και Curtis Jones να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και τον Diogo Jota στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Brentford.

Οι γηπεδούχοι είχαν στο 11’ την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, με την κεφαλιά όμως του Jota να φεύγει άουτ, ενώ το σουτ του Trent δευτερόλεπτα αργότερα μπλοκαρίστηκε από τον Henry.

Ο Trent απείλησε και στο 14’ με εκτός περιοχής σουτ, όμως αυτή του η προσπάθεια έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Fernandez.

Μια ανάσα από το 1-0 έφτασαν οι Reds στο 22’, όταν ο Fernadez σταμάτησε με το γόνατο το πλασέ του van Dijk, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Trent.

Την δική της ευκαιρία είχε η Brentford στο 39ο λεπτό, όταν ο Matip κάνοντας λάθος έδωσε την μπάλα συστημένη στον Toney και εκείνος με ένα καλό εκτός περιοχής σουτ πλησίασε στο γκολ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Αμέσως μετά ο Matip θέλησε να διορθώσει το λάθος του, κάνοντας τη γνωστή του κίνηση και πλασάροντας από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει εύκολα στην αγκαλιά του Fernandez.

Τελικά η λύση για τους Reds ήρθε από ένα κόρνερ στο 44ο λεπτό! ο Trent εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους για να φτάσει στο δεύτερο δοκάρι και τον Fabinho, ώστε να τη στείλει εκείνος στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-0.

Β’ Ημίχρονο: Ξανά ο Fabinho απείλησε πρώτος και στο δεύτερο μέρος, αυτή τη φορά με εκτός περιοχής σουτ, το οποίο όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Fernandez. 

Νέα τελική είχαν οι Reds στο 52’ με πλάγιο εκτός περιοχής πλασέ του Jones, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα με το πλασέ του Mbuemo, το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Alisson.

Στο 62’ ήταν η σειρά της Liverpool να πλησιάσει στο δεύτερο γκολ, όταν ο Jota σημάδεψε το δοκάρι με σουτ εντός περιοχής και το σουτ του Firmino στη συνέχεια μπλοκαρίστηκε από τον keeper της Brentford.  

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Jota στο 67’, όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά το πλασέ του μπλοκαρίστηκε από τον Fernandez.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα, η ομάδα του Klopp βρήκε όμως αυτό που άξιζε, δηλαδή το δεύτερο γκολ! Ο Robertson σέντραρε από τα αριστερά, για να πεταχτεί ο Chamberlain και να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-0!

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος τραυματίστηκε λίγες στιγμές μετά, με τον Minamino να περνά στη θέση του, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0 στο 77’! 

Η άμυνα της Brentford δεν λειτούργησε καλά υπό την πίεση των Reds, οι Firmino και Minamino συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον Ιάπωνα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Ευκαιρία είχε και ο Kaide Gordon στο 88’, με τον νεαρό όμως να μην μπορεί να νικήσει τον Fernandez σε τετ α τετ, ενώ και ο Alisson απέκρουσε το σουτ του Toney λίγα λεπτά αργότερα.

Η σύνθεση της Liverpool:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Jones, Oxlade-Chamberlain (Minamino 74′), Jota (Gordon 82′), Firmino (Milner 78′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Konate, Gomez, Tsimikas, Williams, Morton

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Arsenal.

Ξανά γκολ από τον Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com