Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Curtis πρέπει να κάνει τα επόμενα βήματα»

Klopp: «Ο Curtis πρέπει να κάνει τα επόμενα βήματα»

Ο Curtis Jones αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα των Reds για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Brentford, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως ο μέσος πρέπει να κάνει τα επόμενα βήματα στην καριέρα του.

Ο Γερμανός ανέφερε:

“ Είχα μια μεγάλη συζήτηση την περασμένη εβδομάδα με τον Curtis. Λατρεύω το παιδί, λατρεύω τις δυνατότητες που έχει – αλλά πρέπει να έρθουμε τώρα εκεί και να κάνουμε πραγματικά τα επόμενα βήματα και να εκπληρώσει τις δυνατότητες που έχει. ”

“ Κάνεις τέτοιου είδους συζητήσεις όταν δεν είσαι 100% ευχαριστημένος τη δεδομένη στιγμή. Άρα είναι νέος, πολύ νέος, αλλά το πώς βλέπω τις δυνατότητές του είναι απίστευτο. Αυτό είναι που και οι δύο μαζί πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δείξουμε πολύ πιο συχνά. ”

“ Είμαστε τώρα πραγματικά σε αυτήν την εξέλιξη, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Ναι, μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Χθες το βράδυ (σ.σ. Πέμπτη), τον φέραμε στο ματς και θέλαμε μόνο από αυτόν να ντριμπλάρει, να είμαστε εκεί, για να αλλάξουμε ακριβώς τον τρόπο που έπρεπε να αμυνθούν. ”

“ Επειδή πασάραμε την μπάλα στον Robbo και μετά μπορούσε να σεντράρει ή όχι. Αν όχι, τότε περνάγαμε τη μπάλα πίσω και περάσαμε από εκεί, οπότε χρειαζόμασταν μια διαφορετική δυναμική και διάσταση στο παιχνίδι. Και γι’ αυτό τον φέραμε στο παιχνίδι. ”

“ Αλλά δεν μπορεί να παίξει μόνο αυτό το παιχνίδι, μπορεί φυσικά να παίξει και ως ένα οκτάρι, έκανε ήδη πολύ καλά παιχνίδια για εμάς. Είναι μια συνεχής διαδικασία με τον Curtis και εμένα. Αλλά ξέρω ότι πέρασε δύσκολα με το μάτι του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά από αυτό με τον Covid. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Δεν είναι λοιπόν χρήσιμο, αλλά τώρα προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι έχει ρυθμό και μπορεί να δείξει πόσο καλός μπορεί πραγματικά να είναι. ”

Ο Curtis Jones πέρασε ως αλλαγή κόντρα στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com