Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το συμβόλαιο του Mo Salah

Ο Klopp για το συμβόλαιο του Mo Salah

Για το θέμα του συμβολαίου του Mo Salah ρωτήθηκε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Brentford στο Anfield.

Ο Αιγύπτιος έχει δηλώσει αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες πως εκείνος θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο την τελευταία απόφαση θα την πάρει η Κόκκινη διοίκηση.

Το συμβόλαιο του Mo ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει πως ο επιθετικός πλέον μπαίνει στον τελευταίο 1.5 χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του.

Ο Γερμανός προπονητής αυτή τη φορά δήλωσε:

“ Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη – κάποια από την πλευρά του συλλόγου, κάποια από την πλευρά των παικτών και πολλά από την πλευρά των ατζέντηδων. Άρα αυτό είναι το θέμα – τίποτα άλλο. ”

“ Δεν ξέρω τι μπορώ να πω πέρα από αυτά που είπα ήδη. Ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν μόνο αυτές οι συζητήσεις. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος αν δύο μεγάλες εταιρείες προσπαθούν να ενωθούν εκεί έξω, συνήθως στην κανονική μας ζωή στις επιχειρήσεις, δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι ένα μεγάλο συμβόλαιο, δεν είναι σαν να αγοράζεις ένα smartphone όπου υπογράφεις μόνο ένα πράγμα και έγινε. ” Ανέφερε ο Klopp.

Ο Mo Salah θέλει να παραμείνει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com