Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βασικός ο Alisson κόντρα στην Arsenal

Βασικός ο Alisson κόντρα στην Arsenal

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει απόψε το βράδυ ο Alisson Becker στον πρώτο ημιτελικό της Liverpool με την Arsenal για το Carabao Cup.

Ο διεθνής keeper δεν έχει αγωνιστεί από τις 16 Δεκεμβρίου, λόγω της αναβολής του αγώνα με την Leeds και της νόσησης του με κορονοϊό.

Απόψε όμως είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Carabao Cup, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Μπορεί ο Caoimhin Kelleher να τα έχει πάει εξαιρετικά και φέτος στη διοργάνωση, όμως ο Βραζιλιάνος χρειάζεται χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής των Reds δήλωσε:

“ Ο Caoimhin (Kelleher) είναι ο τερματοφύλακας αυτής της διοργάνωσης, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα ο Ali να παίξει αύριο μόνο και μόνο λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε – νομίζω ότι χρειάζεται ένα παιχνίδι τώρα. ”

“ Θα αποφασίσουμε [σήμερα], αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο Alisson να παίξει αύριο μόνο και μόνο λόγω της κατάστασης με τον Covid και όλα αυτά όταν ήταν εκτός. Πρέπει όλοι να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά έχουν όσο περισσότερο ρυθμό μπορούν να πάρουν. ”

“ Οπότε, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο Ali να ξεκινήσει αύριο, αλλά η διοργάνωση στην πραγματικότητα είναι η διοργάνωση του Kelleher, αυτό είναι αλήθεια. ” Τόνισε ο Γερμανός.

Δεν θα ξεκινήσει απόψε κόντρα στην Arsenal ο Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com