Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Arsenal, Salah και τραυματίες

Ο Klopp για Arsenal, Salah και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει του ημιτελικού του Carabao Cup με την Arsenal μίλησε για τους Gunners, τις επιστροφές και Mo Salah.

Ο Γερμανός αρχικά ρωτήθηκε για τον Mo Salah:

“ Νομίζω ότι είναι πραγματικά επικίνδυνο με αυτές τις συνεντεύξεις. Ξέρω ότι ο Mo θέλει να μείνει. Εκεί βρισκόμαστε. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο, δεν μπορώ να το αλλάξω. Όλα είναι σε καλό μέρος. ”

“ Είμαι θετικός για αυτό. Οι οπαδοί δεν είναι τόσο νευρικοί όσο εσείς (δημοσιογράφοι). Γνωρίζουν τον σύλλογο και γνωρίζουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα πράγματα εδώ. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γι ‘αυτό. ”

“ Γίνονται καλές συζητήσεις. Αυτό είναι που μπορώ να πω. ”

“ Τα πράγματα χρειάζονται χρόνο – υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε σε αυτές τις διαπραγματεύσεις. Ο ατζέντης είναι επίσης εκεί, αλλά δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Αυτό είναι φυσιολογικό. Όλα καλά, δεν έγιναν, αλλά υπάρχουν συζητήσεις – Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι ένα αγόρι παγκόσμιας κλάσης. Φυσικά και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Τώρα ας δούμε πώς θα πάει. Αυτό είναι όλο. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Ο Trent προπονήθηκε χθες, αλλά οι Thiago και Origi όχι. Όλοι οι άλλοι [εφόσον δεν βγουν θετικοί] είναι διαθέσιμοι εκτός από αυτούς στην Αφρική. ”

“ Ο Robbo χτύπησε λίγο την Κυριακή, αλλά είναι μια χαρά. ”

Για τον Kaide Gordon:

“ Ο Kaide είναι πάντα στο μυαλό μας γιατί είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Είχε μια μικρή πτώση στη φόρμα που είναι απολύτως φυσιολογικό για την ηλικία του. Είναι εξαιρετικό ταλέντο, είναι πάντα στο μυαλό μου όσο είναι σε φόρμα. Θα δείτε πού οδηγεί αυτό. ”

“ Το παιχνίδι με τη Shrewsbury βοήθησε πολύ, βίωσε το σωστό ποδόσφαιρο ενηλίκων και το αντιμετώπισε. Είναι σημαντικό για την εξέλιξή του. ”

Για την Arsenal:

“ Βρίσκονται σε πολύ καλό μέρος. Ο Mikel κάνει εξαιρετική δουλειά εκεί. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να τη βλέπεις – έχουν καλή ρύθμιση και ξεκάθαρη ιδέα, οπότε νομίζω ότι έχουν βελτιωθεί πολύ από την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε. Δύσκολη κλήρωση. ”

Για τα ψευδώς θετικά τεστ:

“ Ένα ψευδώς θετικό είναι ένα θετικό τεστ – αλλά όταν κάνεις ένα επανέλεγχο, παίρνεις ένα αρνητικό αποτέλεσμα, έτσι μοιάζει με ψευδώς θετικό. Έτσι, μετά κάνεις ένα τρίτο τεστ – αλλά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους παίκτες. Είναι οι κανόνες. ”

“ Όταν πήραμε τα πρώτα αποτελέσματα, έπρεπε να σκεφτούμε ότι ήταν το σωστό αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. ”

Για τη δύναμη του Anfield:

“ Με τη δύναμη που μπορεί να παράγει το Anfield, θα κάνει τη διαφορά παίζοντας εκτός έδρας στο δεύτερο ματς. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε την περασμένη Πέμπτη, οπότε είναι όπως είναι. ”

Για τον Harvey Elliott:

“ Ο Harvey φαίνεται πραγματικά πολλά υποσχόμενος στον αγωνιστικό χώρο, δεν απέχει πολύ από το να επιστρέψει στην προπόνηση της ομάδας. ”

Jürgen Klopp και Mo Salah στο Old Trafford.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com