Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Arsenal (preview)

Liverpool – Arsenal (preview)

Πρώτος ημιτελικός του Carabao Cup με την Liverpool να υποδέχεται στο Anfield την Arsenal το βράδυ της Πέμπτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Ο προγραμματισμένος για την περασμένη Πέμπτη ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων στο Emirates αναβλήθηκε λόγω covid-19 και με τα νέα δεδομένα, θα έχει η Arsenal το δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδο της.

Οι Reds προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση επί της Shrewsbury για το FA Cup, ενώ η Arsenal για την ίδια διοργάνωση γνώρισε τον αποκλεισμό από την Nottingham Forest την Κυριακή.

Η Liverpool θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό και δεν θα έχει νέες απουσίες, καθώς τραυματισμοί και νέα κρούσματα δεν υπάρχουν.

Επιστροφές φυσικά υπάρχουν για τους Reds, καθώς αρκετοί παίκτες, όπως οι Henderson, Jota, Milner και Oxlade-Chamberlain δεν βρίσκονται πλέον σε καραντίνα και είναι σε θέση να αγωνιστούν εναντίον των Gunners.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Alisson, ο Matip θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, πιθανότατα μαζί με τον Konate.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας έχει προβάδισμα ο Κώστας Τσιμίκας και για το δεξί ο Neco Williams. Στον χώρο του κέντρου θα δούμε τον Alex Oxlade-Chamberlain να επιστρέφει, τον Tyler Morton να διατηρεί την θέση του, με τον Curtis Jones να ολοκληρώνει την τριάδα.

Στην επιθετική γραμμή αναμένεται να επιστρέψει ο Diogo Jota και να ξεκινήσει βασικός μαζί τους Bobby Firmino και Taki Minamino.

Φυσικά μη διαθέσιμοι θα είναι οι Mo Salah, Sadio Mane και Naby Keita, ενώ εκτός είναι ο Divock Origi και ο Thiago Alcantara.

Η αντίπαλος των Reds, Arsenal έχει να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, αφού με την εθνική τους ομάδα λείπουν οι Partey και Elneny που συνήθως αγωνίζονται, καθώς και οι Pepe και Aubameyang.

Εκτός θα παραμείνει ο Granit Xhaka λόγω covid-19, καθώς και οι Tomiyasu και Smith-Rowe λόγω τραυματισμών.

Οι Gunners θέλουν να αποφύγουν την ήττα στο Anfield, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στην έδρα τους την επόμενη εβδομάδα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Reds εναντίον Gunners στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com