Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Το μέλλον μου είναι στα χέρια της διοίκησης»

Salah: «Το μέλλον μου είναι στα χέρια της διοίκησης»

O Mo Salah πανηγυρίζει το γκολ του, χάρη στο οποίο η Liverpool κατέρριψε το ρεκόρ της Wolves.

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Liverpool εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Mo Salah, τονίζοντας όμως ξανά πως η παραμονή του στην ομάδα βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης και όχι στα δικά του.

Ο Αιγύπτιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και η ανανέωση του αποτελεί προτεραιότητα για τους Reds, με την υπόθεση να παρουσιάζει όμως σημαντικές δυσκολίες.

Ο επιθετικός δήλωσε για το νέο συμβόλαιο:

“ Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Είναι στα δικά τους (της διοίκησης) χέρια, ξέρουν τι εννοώ. Δεν ζητάω τρελά πράγματα. ” Ανέφερε ο Mo στο GC.

“ Το θέμα είναι όταν ζητάς κάτι και σου δείχνουν ότι μπορούν να σου δώσουν κάτι – [θα έπρεπε να στο δώσουν] γιατί εκτιμούν αυτό που έκανες για τον σύλλογο. ”

“ Είμαι εδώ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τώρα. Γνωρίζω τον σύλλογο πολύ καλά. Αγαπώ τους οπαδούς. Οι οπαδοί με αγαπούν. Αλλά η διοίκηση, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση. Είναι στα χέρια τους. ” Δήλωσε ο Salah.

Για τον μεγάλο του στόχο πρόσθεσε:

“ Δεν μπορώ να πω ψέματα και να πω ειλικρινά ότι δεν το σκέφτηκα. Όχι, το σκέφτομαι. Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αλλά θα έχω μια καλή ζωή ακόμα κι αν δεν κερδίσω (τη Χρυσή Μπάλα). Η ζωή μου είναι εντάξει, όλα είναι καλά. ”

Ο Mo Salah σκοράρει στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com