Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήρθε η στιγμή για το ντεμπούτο του Mateusz Musialowski;

Ήρθε η στιγμή για το ντεμπούτο του Mateusz Musialowski;

Η Liverpool, σίγουρα, δεν θα χρησιμοποιήσει την βασική της ενδεκάδα στο αυριανό παιχνίδι με την Shrewsbury Town.

Η ομάδα της League One είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, γεγονός, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους Reds να προστατέψουν βασικούς ποδοσφαιριστές.

Συνεπώς, κατά πάσα πιθανότητα, η Liverpool θα βασιστεί σε νεαρούς παίκτες, όπως κάνει συνήθως απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερων κατηγοριών. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα μπορούσε τελικά να αποτελέσει και το ντεμπούτο του Mateusz Musialowski.

Ο Musialowski είναι ένας από τους νεαρούς της ακαδημίας των Reds που έχουν ξεχωρίσει  εδώ και αρκετό καιρό.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Πολωνός σκάουτερ Przemek Soczynski μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Mateusz Musialowski, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Athletic.

«Στο πολωνικό πρωτάθλημα δεν έχουμε πολλούς παίκτες σαν αυτόν που να είναι ατρόμητοι στον αγωνιστικό χώρο και να μπορούν να ντριμπλάρουν δύο ή τρεις παίκτες. Δεν είναι ένας παίκτης που έχουν συνηθίσει οι Πολωνοί. Εντυπωσιάζει με την απόδοση του».

Η Liverpool δεν έχει ακόμη δώσει την ευκαιρία στον Musialowski να κάνει ντεμπούτο, οπότε το αυριανό παιχνίδι, με τα υφιστάμενα δεδομένα στην ομάδα, φαίνεται να προσφέρεται για τον σκοπό αυτό.

Οι Reds έχουν αρκετά ελπιδοφόρα ταλέντα, αυτή τη στιγμή, αλλά ο Musialowski είναι εκεί με τους καλύτερους. Ευκαιρία να δούμε επιτέλους τι μπορεί να κάνει στο ανώτερο επίπεδο.

Ο Musialowski ανανέωσε το καλοκαίρι με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com