Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Shrewsbury (preview)

Liverpool – Shrewsbury (preview)

Τρίτος γύρος του FA Cup και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Shrewsbury το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Το τελευταίο παιχνίδι των Reds κόντρα στην Arsenal για το Carabao Cup αναβλήθηκε λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα με τον covid, όμως η αναμέτρηση του FA Cup θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Στον πάγκο των Reds κατά πάσα πιθανότητα θα καθίσει ο Peter Krawietz, ενώ η σύνθεση της ομάδας θα αποτελείται από μια μίξη παικτών της πρώτης και της δεύτερης ομάδας.

Απουσίες θα υπάρξουν, καθώς πέρα από προβλήματα με τον covid, υπάρχουν και τραυματισμοί σε παίκτες, όπως οι Minamino και Origi.

Σε κάθε περίπτωση, οι Reds θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση, με την βοήθεια του κόσμου τους, παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Παράλληλα, η ομάδα θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη, μετά τις 16 Δεκεμβρίου, όταν και είχε επικρατήσει 3-1 με ανατροπή επί της Newcastle στο Anfield.

Η αντίπαλος των Reds, Shrewsbury αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας και φέτος βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος, αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα playoff ανόδου.

Βρίσκεται όμως στην καλύτερη φετινή της φόρμα, καθώς μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Έρχεται στο Anfield, ελπίζοντας να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Liverpool των πολλών προβλημάτων.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην προπέρσινη διοργάνωση, με την Liverpool να παίρνει την πρόκριση στον επαναληπτικό, επικρατώντας με 1-0, αγωνιζόμενη με παίκτες της Ακαδημίας.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο David Coote.

Οι Reds φιλοξενούν την Shrewsbury στο Anfield για το FA Cup.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com