Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έντονη φημολογία για Luis Diaz – Νέα σενάρια για Coutinho

Έντονη φημολογία για Luis Diaz – Νέα σενάρια για Coutinho

Πολλά άρθρα κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με τα οποία Liverpool και Porto βρίσκονται σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του Luis Diaz.

Ο ύψους 1.80 24χρονος εξτρέμ των «Δράκων» έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ και, σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com, βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ των Reds.

Το ρεπορτάζ έρχεται από πηγές από τη Πορτογαλία και τη – γεννέτειρα του ποδοσφαιριστή – Κολομβία, με την Fichajes να είναι η κύρια εκφράστρια αυτών. Οι Ίβηρες τονίζουν πως οι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του παίκτη, με τη τιμή που προσφέρει η Liverpool να είναι στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος και ειδικός στα θέματα της Λατινικής Αμερικής, Tim Vickery του ESPN, τόνισε πως αν η μεταγραφή επιτευχθεί, αυτό θα συμβεί σύντομα. Από την άλλη, ο Κολομβιανός Pipe Sierra τονίζει πως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον από τη πλευρά των «Κόκκινων» στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφήνοντας όμως το παράθυρο για εξελίξεις ανοιχτό.

Αντίθετα με τα παραπάνω, ο James Pearce ανέφερε πως η Liverpool δεν θα κινηθεί για τον παίκτη αυτό το μήνα.

Ο Luis Diaz γεννήθηκε στο Barrancas της Κολομβίας και το καλοκαίρι του 2019 άφησε την Junior FC για την Porto έναντι 7.5 εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε, σε 121 συμμετοχές έχει 39 γκολ και 18 ασίστ. Χαρακτηρίζεται από τη ταχύτητά του, την δύναμή του στο ένας με έναν αλλά και την καλή αίσθηση του γκολ.

Ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που γράφεται τελευταία για την Liverpool, καθώς η ιστορία με τον Philippe Coutinho φαίνεται να έχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με πολύ έμπιστες πηγές, όπως ο Fabrizio Romano, ο Βραζιλιάνος είναι στη πόρτα της εξόδου από τη Barcelona και η αποχώρησή του είναι πιο πιθανή από ποτέ. Οι εν λόγω δημοσιογράφοι αναφέρουν πως τουλάχιστον τρεις ομάδες της Premier League είναι σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Αν και πηγές από την Ισπανία και τη Βραζιλία συνέδεσαν έντονα το όνομα του μεσοεπιθετικού με την ομάδα του Anfield, ο Coutinho φέρεται να έχει πεισθεί από τον Steven Gerrard να γίνει κάτοικος Villa Park, με τον παίκτη να φθάνει στο Birmingham ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Κοντά στη Villa παρά τα νέα σενάρια για Liverpool ο Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com