Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες φήμες για Coutinho και Liverpool

Νέες φήμες για Coutinho και Liverpool

Μεταγραφική περίοδος και να μην συνδεθεί το όνομα του Philippe Coutinho με την Liverpool δεν υπάρχει. Αυτό λοιπόν συνέβη και τώρα.

Μπορεί να έχουν περάσει 4 χρόνια από την αποχώρηση του μέσου από το Anfield, όμως οι φήμες περί επιστροφής καλά κρατούν από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Η τελευταία φημολογία προέρχεται από μια αξιόπιστη θεωρητικά πηγή και συγκεκριμένα από τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο του Goal, Marcelo Hazan.

Πρόκειται για μια συνήθως αξιόπιστη πηγή όσο αφορά τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές.

Ο Hazan λοιπόν αναφέρει πως τόσο η Liverpool, όσο και οι Everton και Aston Villa ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή και θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψει στο Νησί.

Η Barcelona φυσικά είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Coutinho, στην προσπάθεια που κάνει να δηλώσει τον Ferran Torres, ο οποίος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Manchester City πριν από μερικές μέρες.

Ο 29χρονος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Αγγλία, όμως πολύ δύσκολα θα έκανε η Liverpool κίνηση για την απόκτηση του, ειδικά από τη στιγμή που επέλεξε να μην κάνει το καλοκαίρι του 2019 και του 2020 αντίστοιχα.

Δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένες φήμες να προέρχονται μέσω από τον εκπροσώπου του πρώην Κόκκινου, όπως είχε συμβεί και κατά το παρελθόν.

Μεταγραφική περίοδος χωρίς Coutinho δεν υπάρχει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com