Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/1/1986 Νίκη «χιονοστιβάδα» επί Norwich στο FA Cup (vid)

Σαν σήμερα: 4/1/1986 Νίκη «χιονοστιβάδα» επί Norwich στο FA Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα συντρίψουν την Norwich City στο Anfield για τον 3ο γύρο του FA Cup και θα περάσουν θριαμβευτικά στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι Κόκκινοι ερχόντουσαν από ένα αρνητικό σερί 5 παιχνιδιών χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (3 ισοπαλίες και 2 ήττες) και στο χιονισμένο τοπίο του Anfield, έβαλαν μπροστά για να «ζεστάνουν» το κοινό τους. Στο 23′ ο Kevin MacDonald θα σημειώσει το 1-0 από ασίστ του Paul Walsh (στην φωτογραφία πανηγυρίζει το γκολ του με τον Ian Rush), με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ δέκα λεπτά αργότερα από ασίστ του Jan Mølby (33′).

Στο 73′ ο Steve McMahon θα «γράψει το 3-0 από ασίστ του Kevin MacDonald και πέντε λεπτά αργότερα ο Ronnie Whelan θα κάνει τέσσερα τα γκολ των Reds από ασίστ του Craig Johnston. Τον κόκκινο θρίαμβο επί των «Καναρινιών» θα ολοκληρώσει ο John Wark στο 81′.

Έτσι οι Reds θα περάσουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης με θριαμβευτικό τρόπο, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το 300ο τους παιχνίδι στον θεσμό.

Το παιχνίδι στο χιονισμένο Anfield εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου, παρακολούθησαν 29.082 θεατές και διαιτητής ήταν ο D. Hutchinson.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 4/1/1986 Νίκη «χιονοστιβάδα» επί Norwich στο FA Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com