Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Υπάρχουν θετικά από την ισοπαλία του Stamford Bridge»

Henderson: «Υπάρχουν θετικά από την ισοπαλία του Stamford Bridge»

Τα θετικά της Κυριακάτικης ισοπαλίας θα πάρει η Liverpool και θα συνεχίσει, όπως δήλωσε ο Jordan Henderson στο site του συλλόγου.

Οι Reds προηγήθηκαν με 0-2 στην έδρα των Μπλε και σίγουρα θα θέλουν να κρατήσουν το πρώτο 35λεπτο του αγώνα, αλλά όχι και την επόμενη μια ώρα.

Ο Hendo μίλησε για τον αγώνα:

“ Είμαστε απογοητευμένοι με τα γκολ που δεχθήκαμε. Φυσικά το πρώτο είναι ένα εξαιρετικό τελείωμα, αλλά είχαμε προβάδισμα και απογοητευτήκαμε που δεχθήκαμε τόσο γρήγορα στο δεύτερο, είμαστε απογοητευμένοι με αυτό. ”

“ Αλλά μετά μπήκαμε στο ημίχρονο και νομίζω ότι τα παιδιά βγήκαν και τα έδωσαν όλα. Η Chelsea πάντα θα δημιουργεί ευκαιρίες εδώ, αλλά νομίζω ότι αμυνθήκαμε και δείξαμε υπέροχο πνεύμα για να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε όταν ο κόσμος ήταν ανεβασμένος. ”

“ Στο τέλος νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε τον πόντο και να προχωρήσουμε γιατί είναιια δύσκολη έδρα. Θα θέλαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς για να προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε τη City, αλλά δυστυχώς, υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό σήμερα. ”

“ Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία για να πάρουμε, υπάρχει ακόμα πολύ ποδόσφαιρο να παίξουμε από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Απλώς θα τα δώσουμε τα πάντα όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. ”

Οι Reds θα συνεχίσουν να παλεύουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com