Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Mane»

Tuchel: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Mane»

Ικανοποιημένος με το ισόπαλο αποτέλεσμα και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά το 0-2, έμεινε ο Thomas Tuchel, ο οποίος αναφέρθηκε και στη φάση του πρώτου λεπτού με τους Mane και Azpilicueta.

Οι Reds και οι Μπλε του Γερμανού τεχνικού αναδείχθηκαν ισόπαλοι για δεύτερη φορά φέτος και έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Ο Tuchel συγκεκριμένα δήλωσε στο Sky Sports για τον αγώνα:

“ Ήταν ένας υπέροχος αγώνας ποδοσφαίρου, όσοι δεν βρίσκονταν στο γήπεδο κάτι έχασαν – υπήρξε ενέργεια, μερικά λάθη. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά και μείναμε πίσω με 1-0 από το τίποτα γιατί κάναμε δύο ή τρία μεγάλα λάθη, μετά δεχθήκαμε ένα δεύτερο που δυσκόλεψε πολύ το έργο μας. ”

“ Η ομάδα δεν ενέδωσε και το γκολ του Mateo Kovacic επανέφερε την πίστη στο γήπεδο. Υπήρξε σχεδόν η τέλεια επιστροφή στο πρώτο ημίχρονο με ένα τρίτο γκολ στο transition. ”

“ Ωραία γκολ, όχι; Το πρώτο ήταν απολύτως εξαιρετικό, αλλά και το δεύτερο ήταν δύσκολο. Για τους προπονητές το παιχνίδι ήταν υψηλού επιπέδου και στα άκρα, θα μπορούσε να είχε κάθε κατάληξη. Ήταν ένα καλό απόγευμα Κυριακής για να ξεκινήσει το έτος. ”

Για την φάση με τον Mane:

“ Μισώ που λέω γιατί λατρεύω τον Mane και είναι καλός τύπος και κορυφαίος παίκτης, αλλά είναι κόκκινη κάρτα. Ο αγκώνας είναι στο πρόσωπο – δεν έχει σημασία αν το κάνεις μετά από 20 δευτερόλεπτα ή 20 λεπτά. ”

“ Ο Sadio Mane πρέπει να είναι πάντα στον αγωνιστικό χώρο γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης και καλό παιδί, αλλά είναι κόκκινη κάρτα. Εάν δεν ελέγξεις αυτή τη φάση και μετά ελέγξεις το γκολ μας και ίσως να το ακυρώσεις – είναι δύσκολο το δεχθούμε, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε. ” Ανέφερε ο Tuchel.

Ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com