Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ιδανική ευκαιρία για τον Sadio Mane η απουσία του Reece James»

«Ιδανική ευκαιρία για τον Sadio Mane η απουσία του Reece James»

Η Chelsea, το βράδυ της Τετάρτης, στο παιχνίδι με το οποίο εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Brighton υπέστη άλλο ένα χτύπημα τραυματισμού ενόψει και του αγώνα με τη Liverpool την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Reece James αποχώρησε από το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο, με εμφανή τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, μετά από σύγκρουση με τον Yves Bissouma.

Το γεγονός αυτό καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον της Liverpool και αποτελεί ακόμα ένα πονοκέφαλο για τον Thomas Tuchel.

Ο Ben Chilwell μένει εκτός για τη σεζόν μετά από επέμβαση στο γόνατο, ενώ ο Andreas Christensen αποχώρησε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου απέναντι στην Brighton.

Μένει να δούμε αν ο Christensen θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Liverpool, αλλά ο Chilwell είναι σίγουρα εκτός και το πιθανότερο θα είναι και ο James. Η απουσία του James αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τον Sadio Mane να ανακάμψει και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Ο Σενεγαλέζος σταρ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, καθώς εδώ και 9 παιχνίδια παρέμεινε χωρίς γκολ ή ασίστ.  Με τον Reece James εκτός, ο Mane θα έχει μια τέλεια ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι του, σε μια τεράστιας σημασίας αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες.

Οι Blues θα είναι ευάλωτοι στο δεξί άκρο της άμυνας τους, με τον καλύτερο δεξί τους μπακ εκτός. Εάν ο Christensen είναι επίσης εκτός, τότε η Chelsea θα δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο να μετακινήσει παίκτες ως κάλυψη

. Ο Thomas Tuchel δεν έχει πραγματικά την πολυτέλεια να αμυνθεί και να περιμένει την Liverpool. Έτσι, ο Mane θα έχει την ευκαιρία όχι μόνο να τερματίσει αυτή τη διαδρομή των 9 αγώνων, χωρίς γκολ, αλλά και να ξαναβρεί τον εαυτό του σε αυτόν τον αγώνα τίτλου.

O Reece James αποβλήθηκε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
O Reece James αποβλήθηκε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com