Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν τα κατάφερε στο King Power η Liverpool

Δεν τα κατάφερε στο King Power η Liverpool

Δεν τα κατάφερε στο King Power Stadium η Liverpool και ηττήθηκε με 1-0 από την Leicester σε μια βραδιά που της πήγαν όλα στραβά από την αρχή.

Οι Reds γνώρισαν την δεύτερη φετινή τους ήττα και κινδυνέουν να βρεθούν 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Α’ Ημίχρονο: Με την καλύτερη δυνατή της ενδεκάδα και τους Virgil van Dijk και Fabinho να επιστρέφουν ξεκίνησε η Liverpool εναντίον της Leicester.

Την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα είχαν οι Reds στο 8’ με μονοκόμματο σουτ του Henderson που έφυγε ψηλά.

Πέναλτι κέρδισαν οι Reds στο 15’ για ανατροπή του Mo Salah από τον Ndidi, με τον επιθετικό των Reds να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μην μπορεί να νικήσει τον Schmeichel και στη συνέχεια να σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά από το rebound του χαμένου πέναλτι.

Ο keeper των Foxes πρόλαβε να αποκρούσει στο 22’ την επικίνδυνη σέντρα του Chamberlain, ενώ δέκα λεπτά αργότερα απέκρουσε το σουτ του Mo Salah, κρατώντας το μηδέν.

Στο 35’ είχε την πρώτη της και μοναδική της καλή στιγμή στο πρώτο μέρος η ομάδα του Rodgers, με τον Vardy να πλασάρει και να κόβεται από τον Matip.

Η τελευταία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε από τον Henderson στο 43’, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Leicester.

Β’ Ημίχρονο: Οι Reds συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και βρήκαν μια τεράστια ευκαιρία στο 55’, όμως ο Mane δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ σε τετ α τετ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αμέσως μετά την ευκαιρία, πέρασε στο ματς ο Keita αντί του Ox και δύο λεπτά αργότερα δεν τα κατάφερε ο Mane να ανοίξει το σκορ με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Η Liverpool συνέχιζε να χάνει τις ευκαιρίες και φυσικά η Leicester φρόντισε να την τιμωρήσει, ανοίγοντας το σκορ στο 57’ με τον Lookman μετά από εξαιρετική αντεπίθεση. Ο Άγγλος πάτησε περιοχή, δεν τον έκοψε κανείς και άνοιξε το σκορ με πλασέ. 

Οι Reds δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια ευκαιρία στα επόμενα 15 λεπτά, με τους Firmino και Milner να περνούν στο ματς αντί των Henderson και Fabinho.

Μετά το 80’ ξεκίνησε ξανά η Liverpool να γίνεται απειλητική και είχε τις στιγμές της, με τις κεφαλές των Jota και Mane, καθώς και το σουτ του van Dijk που σταμάτησε στον Δανό keeper των Foxes. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή εναντίον της Chelsea.

Ήττα για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com